Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Celeb

Michael Jackson inkább magában tett volna kárt, minthogy egy gyereknek ártson?!

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.05 | 16:48

Tovább dagad a botrány – egy leporolt interjú is árnyalja a képet.

Michael Jacksonnal még a halála előtt tíz évvel készült egy telefonos interjú, melyben a Popkirály váltig állítja: inkább a saját ereit vágná fel, mint hogy egy gyereket is megrontson. Piers Morgan kényes témára tapintott, mikor bekérdezett, és a sztár dühösen ki is kelt magából.

Az 1999-es hangfelvétel eddig még nem került nyilvánosságra, most viszont rohamosan terjedni kezdett. Jackson saját bevallása szerint a gyerekekért élt, és kirohant a sajtó ellen is, amely szerinte

rászállt a fiatalokkal való kapcsolatára.

A Good Morning Britain című műsorban mostanában elhangzott régi felvételen az énekes így fogalmaz:

Mindent, ami teszek, és minden dalt, amit írok, ellenem próbálnak fordítani. Ez elkeserítő, és nagyon ki is borít.

A beszélgetést akkor rögzítette Morgan, amikor Jackson Londonba érkezett, hogy barátja, Mohammed Al Fayed üzletember számára megnyissa a Harrod’s áruházat. A brit riporter nem is igazán számított arra, hogy telefonvégre kapja majd a hírességet, aki összefoglalta, mi az életcélja:

Szeretnék az egész világra hatással lenni. A szíveket érinteném meg, mindenki érzelmeit. Ha nem a gyerekekért tenném, akkor már rég bedobtam volna a törülközőt. Simán végeztem volna magammal, nem is érdekelne az élet. De ők azok, akik megadják számomra az inspirációt!

Morgan kockáztatott, mikor rákérdezett, hogy beszélgetőpartnere ártott-e kiskorúnak valaha is.

Inkább az ereimet vágnám fel. Sosem tennék ilyet.

válaszolta Jackson.

via GIPHY

Aztán arról volt szó, hogy mennyire szereti a brit fővárost, de a bulvársajtó miatt nem tudna itt élni.

Ha elmegyek egy gyerekkórházba, hogy ajándékot vigyek a srácoknak, akkor másnap azt olvasom, hogy elmentem a kórházba, és nem is foglalkoztam a kis betegekkel. Ilyenkor összetörik a szívem, mert a Disneytől Mickey és Minnie egeret is magammal vittem, és nagyon jól éreztük magunkat. Én csak őszinte akarok lenni, és jót tenni. Boldoggá szeretném tenni az embereket az istenadta tehetségemmel, hogy egy menekülési utat mutassak a számukra.

Az énekes arra vágyott, hogy ne akadályozzák abban a küldetésében, hogy mosolyt csaljon sokak arcára.

Viszont Wade Robson és James Safechuck nevével van tele mostanság a sajtó – a két férfi azt állítja, hogy még kiskorukban Jackson megerőszakolta őket. A témát feszegető dokumentumfilmből egy merőben más alak sejlik fel, említi meg a Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

THIS IS THE REAL VERSION OF THE VIDEO!!! MICHAEL NEVER MENTIONS WADE IN THIS. THE OTHER VIDEO IS JUST MANIPULATED TO SEEM LIKE MICHAEL IS TALKING TO WADE. THIS IS NOT TRUE. PLEASE SPREAD THIS VIDEO EVERYWHERE❤️❤️❤️ (swipe for the fake one) MICHAEL ACTUALLY SAYS⬇️credit – @michael_doesnt_like__spaghetti – – – “congratulations little one, today is your birthday. i don’t celebrate birthdays of course but i thought i would take this moment to say congratulations on the day that you were born, and in my opinion you should spend this day with your mother.”- – – #michaeljackson #waderobson #wade #hbo #fake @hbo !!! #mjinnocent #innocent #mj #beautiful

A post shared by Michael Jackson? (@all.you.need.is.michael) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.