Celeb

Adele férjhez ment a hétvégén

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.06 | 10:40

Az énekesnő az ausztráliai Brisbane-ben tartott koncerten közölte a nagy hírt a rajongókkal.

Adele a hétvégén Brisbane-ben tartott koncertet, ahol egyszer csak hosszasan elkezdett  beszélni magáról és az érzéseiről, a Someone Like You című szám előtt. Elmondta, hogy milyen csodálatos érzés, amikor valakibe belezúgsz, és hogy ő ettől az érzéstől teljesen függővé vált, amikor megtörtént vele. Ezért a hétvégén férjhez is ment ehhez az emberhez.

YouTube

No Description

Adele embere egy Simon Konecki nevű úriember, pénzügyi szakember, a drop4drop nevű jótékonysági cég alapítója, ami azzal foglalkozik, hogy a világ legeldugottabb vidékén is tiszta ivóvízhez jussanak az emberek. Vagyis Adele újdonsült férje egy igazi áldott jó ember.

Adele – Someone Like You

Buy/Listen 25: http://smarturl.it/25Album?IQid=yt Buy/Listen 21: http://smarturl.it/Adele21Album?IQid=yt Buy/Listen 19: http://smarturl.it/19Album?IQid=yt Follow Adele on: Facebook – http://facebook.com/adele Twitter – http://twitter.com/adele Instagram – http://instagram.com/adele Subscribe to the Adele VEVO Channel – http://smarturl.it/SubscribeAdele?IQid=yt Visit – www.adele.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló