Celeb

Ha Emma Watson tetoválása csak ideiglenes, akkor is ciki, ha hibás?

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.06 | 09:38

A színésznő az alkarján lévő feliratot a Vanity Fair Oscar-partyján mutatta meg.

Emma Watson minden kétséget kizáróan a Time’s Up mozgalom elkötelezettje, ezért is viselhette ezt a feliratot a Vanity Fair eseményén.

A hétfő esti Oscar-partyn mutatta meg alkarján a szépen kidolgozott tetoválását, mely a twitterezők szerint csak ideiglenes, és ráadásul pontatlan is: hiányzik belőle a s betű előtt lévő, lényeges különbséget jelző aposztróf. Egy végleges tetoválásnál a korrekció pláne macerásabb volna:

Nem ez az első alkalom, hogy a 27 éves brit színésznő megvezette a világot valamilyen műtetkóval. A 2010-es Glastonbury fesztiválra egy ideiglenes, tekercset tartó madárpárt rakatott a felkarjára, melynek felirata „mother lover” volt. Aztán 2013-ban egy szerep kedvéért a hátán, majd később egy címlap miatt a csípőjén is villantott lemosható tintával készült ábrát.

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

A mostani felirat viszont egybevág azzal, amiért évek óta küzd Watson, ENSZ nagykövetként is: a nemek egyenlőségére hívja fel a figyelmet. A HeForShe kampány a férfiakat kér fel, hogy segítsék a nők helyzetét; és a színésznő a januári Golde Globe gálára a nőjogi aktivistát, Marai Larasit vitte magával.

A múlt hónapban lezajlott BAFTA után pedig Instagramon írta azt, hogy

Egyértelmű, hogy a #TIMESUP világméretű mozgalommá fog válni. Azok teszik naggyá, akik az elszenvedői, nem a hatalmon lévők.

– összegzi a Vanity Fair.

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló