Celeb

Megzabáljuk, ahogyan Michelle Obama ezzel a kislánnyal táncol

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.07 | 16:17

A kétéves csöppséget magával ragadta az ex-elnök nejének portréja, majd maga Michelle is.

Parker Curry körül zajlik az élet, annak dacára, hogy még csak kétéves ez az amerikai kislány. Március 1-jén, azaz múlt csütörtökön lencsevégre kapták, ahogyan ámulva csodálja a Michelle Obamáról készült friss elnöki portrét, a Nemzeti Portré Galériában.

Hétvégén a fotó körbejárta a közösségi oldalakat, és mindenkit levett a lábáról a csöppség. Sokan bíztak abban, hátha a kislány személyesen is összefuthat egyszer Obama asszonnyal.

Pont egy héttel a festmény megtekintése után létre is jött a találkozó:

Parker, olyan boldog vagyok, hogy személyesen is látjuk egymást! Merj nagyot álmodni magaddal kapcsolatban! Aztán egy napon majd én nézek fel a te portrédra!

Nemcsak, hogy lelkesen beszélgettek, de még táncra is perdült a két hölgy! Parker kedvenc dalára, Taylor Swifttől a Shake it Off-ra. Az internet teljesen begőzölt a felvételtől, ahogyan az lenni szokott.

A post shared by ⚫com (@dotcom.sis) on

A kislány anyukája, Jessica Curry picivel később, a gyerekek alvásidejében számolt be az őket ért megtiszteltetésről. Megírta, hogy Obama asszony munkatársai keresték meg és hívták el őket egy iroda látogatásra. Nagyjából 45 percet töltöttek a korábbi elnök nejével.

Hihetetlenül nagyvonalú volt, a ránk szánt idejét tekintve. Pont olyan, mint amilyennek képzeltem, csak még jobb: finom, elegáns, és közben végig két lábbal áll a földön.

Parker is le volt nyűgözve az ex-First Ladytől, akárcsak egy hete, a festmény láttán:

Ő egy királynő!

A közös mozgás ötlete onnan jött, hogy a kislány, aki nagy rajongója Obama nejének, korábban látta táncolni őt Ellen DeGeneres műsorában.

Tátott szájjal bámulta a portrét is, hátra sem fordult anyjához, hogy kérje, fotózza őt le – ez az áhitat tette világhírűvé Parkert. A 37 éves Ben Hines kapta le telefonjával a pillanatot, aki nem tudta akkor velük megosztani a képet, így az internet nyilvánosságát kérte segítségül. A Washington Post idézi az atlantai férfi tweetjét:

Amerika pontosan erről szól. Ez a fiatal lány teljes joggal álmodhat arról, hogy eljut oda, ahova Michelle eljutott.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Washington Post
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gamer
Autós battle royale érkezik