Celeb

Megzabáljuk, ahogyan Michelle Obama ezzel a kislánnyal táncol

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.07 | 16:17

A kétéves csöppséget magával ragadta az ex-elnök nejének portréja, majd maga Michelle is.

Parker Curry körül zajlik az élet, annak dacára, hogy még csak kétéves ez az amerikai kislány. Március 1-jén, azaz múlt csütörtökön lencsevégre kapták, ahogyan ámulva csodálja a Michelle Obamáról készült friss elnöki portrét, a Nemzeti Portré Galériában.

Hétvégén a fotó körbejárta a közösségi oldalakat, és mindenkit levett a lábáról a csöppség. Sokan bíztak abban, hátha a kislány személyesen is összefuthat egyszer Obama asszonnyal.

Pont egy héttel a festmény megtekintése után létre is jött a találkozó:

Parker, olyan boldog vagyok, hogy személyesen is látjuk egymást! Merj nagyot álmodni magaddal kapcsolatban! Aztán egy napon majd én nézek fel a te portrédra!

Nemcsak, hogy lelkesen beszélgettek, de még táncra is perdült a két hölgy! Parker kedvenc dalára, Taylor Swifttől a Shake it Off-ra. Az internet teljesen begőzölt a felvételtől, ahogyan az lenni szokott.

A post shared by ⚫com (@dotcom.sis) on

A kislány anyukája, Jessica Curry picivel később, a gyerekek alvásidejében számolt be az őket ért megtiszteltetésről. Megírta, hogy Obama asszony munkatársai keresték meg és hívták el őket egy iroda látogatásra. Nagyjából 45 percet töltöttek a korábbi elnök nejével.

Hihetetlenül nagyvonalú volt, a ránk szánt idejét tekintve. Pont olyan, mint amilyennek képzeltem, csak még jobb: finom, elegáns, és közben végig két lábbal áll a földön.

Parker is le volt nyűgözve az ex-First Ladytől, akárcsak egy hete, a festmény láttán:

Ő egy királynő!

A közös mozgás ötlete onnan jött, hogy a kislány, aki nagy rajongója Obama nejének, korábban látta táncolni őt Ellen DeGeneres műsorában.

Tátott szájjal bámulta a portrét is, hátra sem fordult anyjához, hogy kérje, fotózza őt le – ez az áhitat tette világhírűvé Parkert. A 37 éves Ben Hines kapta le telefonjával a pillanatot, aki nem tudta akkor velük megosztani a képet, így az internet nyilvánosságát kérte segítségül. A Washington Post idézi az atlantai férfi tweetjét:

Amerika pontosan erről szól. Ez a fiatal lány teljes joggal álmodhat arról, hogy eljut oda, ahova Michelle eljutott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló