Celeb

Ganxsta Zolee: „Úgy szétvágtuk magunkat, hogy öröm nézni”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.09 | 10:05

Látványos koncerttel ünnepli Ganxsta Zolee és a Kartel harmincadik születésnapját a Sportarénában. A jubileum alkalmából Döglégy Zolee, Big Daddy és Siska az egykori tagokkal kiegészülve állnak színpadra. A zenekar frontemberével az elmúlt harminc évről és a jövő évi koncertről beszélgettünk.

Zolee 1995-ben alapította a zenekart, az elmúlt harminc év alatt az ország szinte minden szegletében megfordultak, tizenhárom stúdióalbumot adtak ki és számos szakmai elismerést zsebeltek be.

„Összedugtuk a fejünket, osztottunk-szoroztunk és végül úgy döntöttünk, hogy a régi srácokkal csinálunk egy óriási bulit, hiszen megérdemli a közönség, hogy a jubileumi koncerten mindent beleadjunk. Egyedül Lory B nem tud jönni, külföldön él, nem tudja sajnos megoldani, hogy velünk ünnepeljen. Dopeman Laci viszont ott lesz, így szépen megtudnak majd valósulni a jól ismert dalok. Nagyon komoly zenei hátteret teszünk majd mögé és a látványvilág is magáért beszél majd. Tegnap már elkezdtük a megbeszéléseket, van még időnk minden részletet kitalálni, de az biztos, hogy több meglepetésben is része lesz a közönségnek”

– árulja el Zolee.

A zenész a mai napig ugyanazzal a lendülettel éli mindennapjait, mint amikor megalapította a zenekart.

„Annyira emlékszem az elmúlt harminc évből, mint Ozzy Osbourne: úgy szétvágtuk magunkat, hogy öröm nézni.

Az a csoda, hogy egyben vagyok, ami szép teljesítménynek számít. A jó génjeimet édesapámnak és édesanyámnak köszönhetem, amiért hálás vagyok.

Még mindig ugyanazzal a hévvel élem az életem, mint amikor elkezdtünk zenélni. Szeretek bulizni, én így tudom megélni a zenészélettel járó mindennapokat, odavágok, amíg van energiám, márpedig szerencsére van” – meséli Ganxsta.

„Az egyik legmeghatározóbb emlékem a Kartellel a Vato Loco című számunk forgatása, a videót Mexikóban, Acapulcóban vettük fel. Egyébként is vonzódom Latin-Amerikához, az ott eltöltött napok örök emlékek. Amikor meghallom a dalt, eszembe jutnak az élmények, szuper, hogy van egy lenyomata videoklip formájában. A koncertek mellett színházi előadásaim is vannak: Oroszlányban, Komáromban és Miskolcon is játszom. Nincs időm unatkozni, de cseppet sem bánom, addig jó, amíg zajlik az élet.”

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló