Celeb

Ganxsta Zolee: „Úgy szétvágtuk magunkat, hogy öröm nézni”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.09 | 10:05

Látványos koncerttel ünnepli Ganxsta Zolee és a Kartel harmincadik születésnapját a Sportarénában. A jubileum alkalmából Döglégy Zolee, Big Daddy és Siska az egykori tagokkal kiegészülve állnak színpadra. A zenekar frontemberével az elmúlt harminc évről és a jövő évi koncertről beszélgettünk.

Zolee 1995-ben alapította a zenekart, az elmúlt harminc év alatt az ország szinte minden szegletében megfordultak, tizenhárom stúdióalbumot adtak ki és számos szakmai elismerést zsebeltek be.

„Összedugtuk a fejünket, osztottunk-szoroztunk és végül úgy döntöttünk, hogy a régi srácokkal csinálunk egy óriási bulit, hiszen megérdemli a közönség, hogy a jubileumi koncerten mindent beleadjunk. Egyedül Lory B nem tud jönni, külföldön él, nem tudja sajnos megoldani, hogy velünk ünnepeljen. Dopeman Laci viszont ott lesz, így szépen megtudnak majd valósulni a jól ismert dalok. Nagyon komoly zenei hátteret teszünk majd mögé és a látványvilág is magáért beszél majd. Tegnap már elkezdtük a megbeszéléseket, van még időnk minden részletet kitalálni, de az biztos, hogy több meglepetésben is része lesz a közönségnek”

– árulja el Zolee.

A zenész a mai napig ugyanazzal a lendülettel éli mindennapjait, mint amikor megalapította a zenekart.

„Annyira emlékszem az elmúlt harminc évből, mint Ozzy Osbourne: úgy szétvágtuk magunkat, hogy öröm nézni.

Az a csoda, hogy egyben vagyok, ami szép teljesítménynek számít. A jó génjeimet édesapámnak és édesanyámnak köszönhetem, amiért hálás vagyok.

Még mindig ugyanazzal a hévvel élem az életem, mint amikor elkezdtünk zenélni. Szeretek bulizni, én így tudom megélni a zenészélettel járó mindennapokat, odavágok, amíg van energiám, márpedig szerencsére van” – meséli Ganxsta.

„Az egyik legmeghatározóbb emlékem a Kartellel a Vato Loco című számunk forgatása, a videót Mexikóban, Acapulcóban vettük fel. Egyébként is vonzódom Latin-Amerikához, az ott eltöltött napok örök emlékek. Amikor meghallom a dalt, eszembe jutnak az élmények, szuper, hogy van egy lenyomata videoklip formájában. A koncertek mellett színházi előadásaim is vannak: Oroszlányban, Komáromban és Miskolcon is játszom. Nincs időm unatkozni, de cseppet sem bánom, addig jó, amíg zajlik az élet.”

 

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.