Celeb

Thomas Markle: ló…t, nem én öltöztem Hitlernek meg biliárdoztam pucéran, mint Harry!

  • Szerző:nuus
  • 2021.03.09 | 12:48

Mocskosszájú interjút adott a Good Morning Britainek Meghan Markle apja, aki szerint lánya cserben hagyta őt többször is.

Meghan Markle a híressé vált Oprah-interjúban, amivel most tele a sajtó, elmondta, hogy úgy érzi, nem igazán tudja rendezni a kapcsolatot édesapjával, akinek sok van a rovásán: már az esküvő előtt is szivárogtatott ki képeket és infókat kettejük kapcsolatáról.

Thomas Markle felháborodottan magyarázta el Piers Morgan műsorvezetőnek, hogy ő a múltbéli dolgokért “már milliószor bocsánatot kért”, és “hát mindenki követ el hibákat, de én legalább nem öltöztem Hitlernek és nem biliárdozgattam pucéran”, utalva ezzel Harry közismert fiatalkori botlásaira.

Meghan arról is beszélt, mennyire aggódtak, hogy a kis Archie bőre esetleg sötét lesz az édesanyja után, mire Thomas kifakadt: “”ló….t rasszisták a britek, ez is csak egy duma”. Szerinte a lánya és Harry sajnáltatják magukat, és őt többször cserben hagyták, mint bárki más: volt, hogy a kórházban, “élet-halál között feküdt”, de meg sem látogatták, semmiben nem segítették.

Ennek ellenére, mondta, ő továbbra is szereti lányát, és bízik abban, hogy kapcsolatuk rendeződik. Ez alapján nem lesz egyszerű…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.