Celeb

Árpa Attila a drága üzemanyag miatt inkább lemond a szexről

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.12 | 16:22

Árpa Attila Liptai Claudia új talk show-jában, a Nő a tétben szerepelt, ahol sok mindent elárult magánéletéről.

Árpa Attil
Fotó: TV2

Kifejtette, hogy sajnos mostanában nincs szerencséje a szerelemben, de még nem adta fel, hogy megtalálja az igazit.

“A social media kora azért nagyon sokat változtatott azon, hogy ismerkedünk. Tehát én még abban a korban éltem, ahol nem volt elég jobbra húzni, elküldeni a farkamat és abban reménykedni, hogy ez elég. Kifejezetten szomorúnak tartom, hogy a mai fiataloknál ez már nagyon sokszor elég. Hogy egy képen megnézem, húzok egyet, küldök egy képet, vagy egy nagyon buta sablonszöveget, és akkor már jön is egy időpont”

Nagyon ritkán történik az a klasszikus randi, ismerkedés. Sok okból kifolyólag. Egyrészt azért, mert már én is kicsit bekényelmesedtem. Tehát nekem már nagyon-nagyon nagy kell, hogy legyen az érdeklődés és a konsternációja a csillagoknak, az időjárásnak, a távolságnak és mindennek, hogy egyáltalán elinduljak egy randira. Nem ezért, mert én olyan nagy embernek gondolom magam, hanem egyszer csak k.rva lusta lettem– mondta a Nagy Ő, majd hozzáfűzte:

“Amikor otthon a Netflixet nézem, tökmagozok, és jön egy üzenet, egy gyönyörű szép modell ír nekem, huszonvalahány évesen, hogy most szakítottam a barátommal, megittam egy üveg bort, mit csinálsz? – szegről-végről ismertük egymást… – az én koromban és kényelmemmel már egy komoly döntés felállni a jelenlegi benzinárak mellett, és Újpest végéig elmenni egy nőért azért, hogy lefektessem. Vagy gyorsan a jobb kezem segítségével mindent elintézni, és aztán visszafeküdni, folytatni a kis sorozatomat. A cél nyilván első körben a szex, de utána meg a remény, hogy hátha tud ebből még több is lenni, az mindig ott van” – tette hozzá Árpa Attila.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló