Celeb

Horváth Éva exe rabolta el Lagzi Lajcsi lányának a szívét

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.13 | 10:15

A trombitaművész 25 éves lányának komoly udvarlója akadt, egy titokzatos üzletember hódította meg, akiről kiderült, hogy nem más, mint a modell volt párja.

A Blikk információja szerint Bogi a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel egy közös munka során ismerkedett meg. A divattervezőnek tanuló fiatal lányt a tenyerén hordozza szerelme, aki korábban hosszú évekig Horváth Éva párja volt. Lajcsi legidősebb gyermekének karrierje is szépen ível felfelé, és a jelek szerint a magánéletben is megtalálta a boldogságot. Bogi a közösségi oldalán sokat sejtető fotókat tett közé, ami arra enged következtetni, hogy a szíve foglalt, méghozzá egy igazi úriemberrel lehet dolga.

Nőnapon Bogit egy hatalmas virágcsokorral köszöntötte az alábbi üzenettel: „Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget, hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem. Boldog nőnapot!”

Mint kiderült, Péter milliárdos vagyont tudhat magáénak. A fotók alapján a mulatós lányával gyakran járnak romantikus vacsorákra és múzeumban is voltak már, ami arra utal, hogy hiába a korkülönbség, remekül megvannak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.