Celeb

Letartóztatták a Született feleségek sztárját

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.14 | 09:48

Közel 50 ember – oktatók és gazdagok - nyakig benne van a hat államra kiterjedő felsőoktatási botrányban. A lánya protekciója miatt elkapott Felicity Huffman már letette az óvadékot, ám Lori Loughlin még szökésben van.

Minden idők legnagyobb felvételi-botránya bontakozik ki a tengerentúlon, melyben többek közt Felicity Huffman is érintett. A Szülelett feleségek sztárja gyakorlatilag úgy nyomta be a lányát egy menő egyetemre, hogy lefizette a vizsgáztatókat.

 

View this post on Instagram

 

When you’ve been married for 100 years it’s all a beautiful throwback. ❤️ My partner in crime since we met. #TBT

A post shared by Felicity Huffman (@felicityhuffman) on

A korrupcióval vádolt színésznő nem az egyetlen híresség, aki ilyen módszerrel élt. Lori Loughlint, aki a Bír-Lak sorozat komikájaként a hazai tévénézők számára sem ismeretlen, még nem állították elő. Két módon játszottak össze a felsőoktatási intézményekkel a befolyásos szülők: egyrészt a gyerekük tesztjét kijavító személyeket kenték meg, hogy még az értékelés előtt korrigálják a csókos csemeték válaszait.

A másik kiskapu pedig az edzők megdolgozása volt, akik kamu sportolói eredményeket igazoltak bizonyos jelentkezőknek. A jó ideje tartó csalás-sorozatot felgöngyölítő nyomozás

Operation Varsity Blues fedőnéven futott.

Több egyetemi alkalmazottat és döntéshozót is bűnösnek talált a hatóság. 33 tehetős család – köztük színész, cégvezető, vállalat-elnök és divattervező is részese volt a protekciós bundának.

 

View this post on Instagram

 

Ahhh, Mondays. All day I have been thinking it was Tuesday and yet here we are!

A post shared by Felicity Huffman (@felicityhuffman) on

A massachusettsi ügyész, Andrew Lelling széleskörű korrupcióról beszél, mely több elit iskolát is érint:

A gazdagoknak nem jár külön bejáratú felvételi, sem igazságszolgáltatás. Miattuk sok tehetséges fiatal szorult ki az őket megillető képzésekből.

6,5 milliós „tanulópénz” is szóba került

Volt, aki ennyit tett le azért, hogy a szeme fénye bejusson. Joseph Bonavolonta FBI ügynök kiderítette, hogy minimum 200 ezer dollár volt a beugró, de akár több millióra is rúghatott egy szülői apanázs. Nem kisebb nevű helyek találtattak sárosnak, mint a Yale, a Stanford, a University of Southern California, a Wake Forest és a Georgetown is. Hat államban, 2011 óta folyt már a nyomozás, teszi hozzá a CNN.

 

View this post on Instagram

 

I can’t believe Aunt Becky would do this ?? y’all are going to JAILLLLL

A post shared by Diet Broke (@dietbroke_) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Autó
Vonat gázolt el egy autót Budapesten
  • szerző:nuus
  • 2022. 09. 12.