Celeb

Jön Marics Peti és Radics Gigi új közös dala?

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.15 | 13:15

Január közepén debütált Radics Gigi és Marics Peti A szép mosolyú lány című dala, amely nagy siker lett. A legnépszerűbb videó megosztó oldalon több mint 3 millió megtekintésnél járnak, így nem meglepő, hogy felvetődik a kérdés, terveznek-e újabb közös munkát.

Gigit Peti kérte fel a közös munkára, amely olyannyira jól sikerült, hogy a közönség várja a folytatást.
„Egyelőre nem beszéltünk róla. Szerintem ez a duett attól különleges, hogy a Dancing With The Stars kapcsán összesodort minket az élet és ennek pont most és pont így kellett megtörténnie” – árulja el az énekesnő, aki a táncos műsorban nem beszélt túl sokat a ValMar énekesével, ám amikor Peti felkérte a feladatra szépen lassan megismerték egymást és összebarátkoztak.

Ugyan sok mindenben különböznek egymástól, de a zene iránti szenvedélyükben egyformák.
„Két külön zenei világot képviselünk és ez a közös munka nagyon jól sikerült. Lehet, hogy nem kell ezt erőszakosan folytatni, de az is lehet, hogy most meg pont én írok majd egy olyan dalt, amihez Petit képzelem el duettpartnernek. Ezt rábízom a jövőre, úgy vagyok vele, hogy sosem lehet tudni, mit hoz az élet. Mindenesetre kedvem mindenképpen van zenélni vele, mert fantasztikusan tehetséges művész, az egész testét és lelkét átjárja a zene és ebben nagyon hasonlítunk” – tette hozzá Gigi, aki emberileg is nagyon megkedvelte a ValMar énekesét.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.