Celeb

Kanye West lenyúlta Shia LaBeouf ruháit

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.15 | 08:24

A balhés rapper és a balhés színész egy időben elég jóban voltak egymással, Kanye ráadásul igazi stílusikonnak tartja Shiat.

(kép: Getty Images)

„Bárcsak olyan frissen öltözködnék, mint Shia LaBeouf” – állítólag még ez a mondat is elhagyta a száját Kanye Westnek, aki mindent meg is tett azért, hogy megszerezzen pár ruhadarabot a színész ruhatárából. És úgy tűnik, sikerrel járt. Pár évvel ezelőtt egy együttműködés reményében vették fel egymással a kapcsolatot, a divattervezéssel is kacérkodó rapper pedig már akkor elkért pár ruhadarabot a szebb napokat is látott színésztől.

Később Shia még az anyukáját is elvitte egy Kanye-koncertre, ahol a rapper a backstage-ben annyira kedves volt velük, hogy LaBeouf végül rábólintott arra, hogy West megkapja a kívánt ruhákat. Kanye pedig nem fogta vissza magát. A színész nemrég az Esquire magazinnak arról beszélt, hogy Kanye West majdnem az össze ruháját elvitte, többet között egy kalapot is, amit az Indiana Jones forgatásán szerzett, egy másik sapkája pedig annyira megtetszett Westnek, hogy hordta is egy időben.

(kép: Roy Rochlin/Getty Images)

Kanye tavalyi megzakkanása óta már nem nagyon tartják egymással a kapcsolatot, úgy tűnik, a világ megmenekült a két stílusikon közös kollekciójától.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló