Celeb

Ez hiányzott még, Tekashi 69-t beperelte egy divatcég

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.18 | 19:48

Szegény rappert az ág is húzza.

Még 2018 novemberében tartóztatták le Daniel Hernandezt, aki Tekashi 69 néven rapperként híresült el. Vádalkut kötött, így több évtized helyett csak 24 hónapot kell leülnie, ami augusztus 2-án telik le.

 

View this post on Instagram

 

Suck my dick

A post shared by 6ix9ine (@6ix9ine) on


Ha kilép a börtön kapuján, sem dőlhet hátra, ugyanis egy pert is a nyakába akasztott az egyik divatcég. A Fashion Nova és a most 23 éves srác még elfogatása előtt, 2018 októberében kötött megállapodást, melyben az áll, hogy emberünknek reklámoznia kell a márkát. Zenéjével, posztjaival és közösségi média-felületein is teret kell adnia a Fashion Nova-nak.

via GIPHY

225 ezer dollár előleget kapott is 6ix9ine, ám most a cég 2,25 millió dollárt gombolna le róla. Két héttel a szerződés megkötése után kattant Hernandez kezén a bilincs, és a tárgyaláson tett vallomása – melyben bűnlajstroma mellett  társait is feladta – sem tett jót az imidzsének. A divatmárka azzal is érvel, hogy egyáltalán nem tudtak reménybeli partnerük alvilági üzelmeiről: információkat tartott vissza magáról a rapper. Szerintük azt is felajánlotta 69, hogy szabadulása után ismét rendelkezésükre fog állni, de a cég inkább a pereskedés mellett döntött, teszi hozzá az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló