Celeb

Nagy döntést hozott Ördög Nóra és Nánási Pál – A családjuk érdekében tették

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.18 | 19:45

Sikertörténetnek indult, de belátták, hogy nem tudják tovább működtetni balatonfüredi kisboltjukat.

A házaspár 2020-ban nyitotta meg az első Nekem a Balaton kisboltját Balatonakarattyán, majd onnan nem messze egy újabb és nagyobb üzletet nyitottak. 2022-ben aztán tovább bővültek, Balatonfüreden is létrehoztak egy boltot, amelyet most bezárnak. Abban azonban nem értenek egyet, hogy a döntés végleges-e.
„Balatonfüreden két szezont működtünk, de azt hiszem, az idei év arról szól, hogy racionalizáljuk a rengeteg feladatunkat, és az egyik ebből az, hogy fájó szívvel, de el kell engednünk a füredi boltot. Azt kellett felmérnünk, hogy nem tudunk ott elég időt tölteni. Hiába van a Balaton partján, sajnos, messze van tőlünk és Akarattyától is, ahol a másik két boltunk és a nyaralónk is van. Nagyon megterhelő a folyamatos ide-oda utazgatás” – magyarázta a Blikknek Nóra, aki bevallotta, a sok utazgatás idővel terhes kötelességgé vált a számukra. „Azt az örömöt, amit egyébként első körben adott nekünk a Balaton, sajnos, egy kicsit elveszítettük emiatt. Így végül abban maradtunk Palkóval, hogy jó lesz nekünk ott, Akarattyán. Most döntöttük el, hogy nem nyitjuk meg újra, a következő nyári szezonban zárva marad. Kevesebbet tudtunk foglalkozni vele, mint a helyben lévő másik kettővel, és ezekre is szeretnénk koncentrálni. Számunkra egy sikeres történet és egy szép kisbolt volt. Jól is működött, de magunk miatt muszáj volt meghoznunk ezt a döntést.”

Ördög Nóra és Nánási Pál nem ért egyet abban, hogy a jövőben egyszer újra megnyitják-e majd balatonfüredi üzletüket. „Ebből is látszik, hogy a feleségem a racionálisabb kettőnk közül. Egyelőre elég a kettő másik. Azok is – amellett, hogy iszonyat sok örömet okoznak – teherrel járnak. Mindeközben Nóri műsort vezet, én fotózom, és ott vannak a vlogok is, amikből mostanság elég kevés sikerült. Nekem megint lesz Big Shot. Szóval csomó feladatunk van így is. Folyamatos vergődés, küzdelem volt ezt a döntést meghozni. Nehezen engedtük el Füredet, de jobb lesz így” – tette hozzá a fotós.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló