Celeb

Veréb Tamás: „Szeretnék kitörni a skatulyákból”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.19 | 19:35

A színész-énekest elsősorban musical szerepeivel azonosítják, pedig az elmúlt időszakban zenei karrierjét helyezte előtérbe.

Az elmúlt két évben fogalmazódott meg Tamásban, hogy bár minden szerepében lubickol, a zene áll hozzá a legközelebb.

„Nagyon szeretem játszani a karaktereimet, de nem titok, hogy az elmúlt években a zenéhez jobban húzok. Az utóbbi egy-két év az útkeresésről szólt, és valójában még mindig tart. Úgy érzem, a musical szerepeim miatt szakmailag beskatulyáztak, amelyből szeretnék kitörni. Az elmúlt tizenöt évben eltelítődtem a színházi szerepeimmel, más felé kanyarodik az életem, és egyre inkább előadóként és dalszövegíróként képzelem el magam. Az önkifejezés fontosabb lett számomra, mint a színházban más történeteit elmesélni. Nehéz kitörni a skatulyákból, és nem is akarom siettetni a folyamatot, hiszen a vele járó út is nagyon szép és izgalmas, de azért már várom, hogy ott tartsak, hogy elsősorban zenei előadóként ismerik a nevemet” – meséli a színész-énekes. „Márciustól újra indult a színház- és koncertszezon, műsort is vezetek és folyamatosan jövök ki új dalokkal. Mindig is azt vallottam, hogy több lábon kell állni, ezért olykor túlvállalom magam, ennek ellenére sokszor azt érzem, hogy lehetne még többet tenni” – árulja el Tomi, akinek hamarosan megjelenik a legújabb dala.

„Egy fiókban heverő demót leporoltunk és újraálmodtunk. Egy olyan popdal, ami szerintem rádióban is nagyon jól tud majd működni. Ugyan most éppen szerelmes vagyok, a dal pedig szerelmi bánatról szól, ezért a tartalma nem aktuális, viszont valós történet, amit korábban éltem át. Hamarosan klipet is forgatunk hozzá: van egy izgalmas előadó, akire régóta felnézek, és egy ideje videók vágásával is foglalkozik. A titkos tervem, hogy felkérem a klipem elkészítésére, nagyszerű lenne együtt dolgozni a példaképemmel” – tette hozzá az énekes.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Durva! Ennyit változott G. w. M.
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.