Celeb

Cory: „Izgalmas kihívás egyedül tovább vinni a Happy Gang eredeti üzenetét”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.20 | 12:25

A Happy Gang a 90-es évek egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei együttese volt. Három fővel indultak, de az elmúlt években Cory egyedül viszi tovább az örökséget.

Az együttes karrierje 1993-ban kezdődött, fennállásuk alatt egészen a csúcsig jutottak. Hat évvel később azonban abbahagyták a közös munkát, majd Cory és Vitamin 2011-bejelentették visszatérésüket, de ez a felállás nem tartott sokáig. Cory 2017-óta önálló show-val járja az országot.

„A 90-es évek nagyon jó időszak volt, jelentős periódusa az életemnek, mégis azt érzem, hogy most értem haza. Élvezem, hogy nagy művészi szabadságom van és kreatívan alkothatok. Mindenkinek joga van a változáshoz, én is változtam, új impulzusok hatottak rám, érdekel az innováció és az új technikák, amelyeket megpróbáltam a régi dolgokhoz alakítani. A múltat, a jelent és a jövőt hoztam szinkronba, ez a kulcsa a varázslatnak, ami a színpadon megjelenik. Izgalmas kihívás volt, hogyan tudom egyedül tovább vinni az eredeti üzenetet. A dalokat újraalkottam, újrahangszereltem, de arra vigyáztam, hogy megmaradjon az eredeti magja. Amióta egyedül állok színpadra lényegében meg sem álltam, az összes nagy fesztiválon fellépek, de a kisebb bulikban is igyekszem ugyanazt a teljesítményt nyújtani. Kicsit sportoló megközelítésből állok hozzá: odafigyelek az étkezésre, a mozgásra, a szellemi frissességre, igyekszem fizikálisan topon lenni. Hetente több bulim van, sokat utazom, ezt nem lehet másképp csinálni” – meséli Cory. „Az elmúlt hat évben többször újrapozícionáltam magam, de bizonyítottam, hogy helyem van a pályán. Ez még csak a kezdet, most kezd beérni igazán a belefektetett munkám gyümölcse” – tette hozzá a zenész.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.