Celeb

Nem áll össze az *NSYNC, pedig csillagot kapnak a Hírességek Sétányán

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.21 | 15:13

Justin Timberlake egykori csapatának is helyet szorítanak Hollywoodban.

Az *NSYNC a korai kétezres években ment nagyot, de csak most jutottak el odáig, hogy kiérdemeljenek egy csillagot a hollywoodi Hírességek Sétányán. Justin Timberlake mellett Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone és Chris Kirkpatrick alkotta a kvintettet, amelynek neve április 30-án ott fog ragyogni számos híresség között.

A post shared by *NSYNC (@nsync) on

Bass már tavaly februárban a Twitteren elhintette, hogy csak a ceremónia kedvéért jönnek össze újra a srácok, mielőtt bárki is vérszemet kapna:

Az emberek mondhatják akár azt is, hogy összeálltunk, ha már együtt látnak minket, ahogyan megkapjuk Hollywoodban a csillagunkat. De a valóságban egyáltalán nem tervezünk közös számokat vagy turnét.

A Hollywood Boulevard 7080 környékén, a La Brea sarkánál a többi fiúbanda – Backstreet Boys, Boyz II Men, New Kids on the Block, New Edition – közé pozicionálják majd az elismerést.

A post shared by *NSYNC (@nsync) on

Az aznap 11.30-kor kezdődő ceremónián még nem lehet tudni, kik fognak részt venni, ami viszont biztos, hogy a rajongók személyesen nem lehetnek jelen. Számukra az esemény online követését javasolják a szervezők a hivatalos oldalon.

Az *NSYNC Amerika-szerte több, mint 30 millió albumot adott el, és nyolc Grammy-jelölést is begyűjtött. A Bye Bye Bye című daluk és a 2001-es, Celebrity című albumuk is jól futott.

A 2002-ben feloszlott kvintettből Timberlake jutott a legmagasabbra: öt saját LP és tíz Grammy-díj szegélyezi pályafutását. A most februárban kijött új albumával készül világkörüli turnéra, és idén ismét őt láthattuk a Super Bowl félidejében színpadra állni. A 37 éves énekes szintén elzárkózott attól, hogy ismét összeállna régi csapata, fejti ki a Variety.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.