Celeb

Pápai Joci: „A sikert nem adták ingyen”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.21 | 20:35

Joci 20 éve indult el a zenei pályán, amelyet március elején jubileumi koncerttel ünnepelt. A zenész nagy utat járt be, mire felépítette zenei karrierjét.

A sikerhez vezető út nem volt zökkenőmentes, de semmi sem csinálna másként.
„2017-ben jött el az én időm, amikor már nem áttekintettek rajtam, hanem felfigyeltek a munkásságomra, és arra, hogy egyéni brandet építettem fel az évek alatt. Amíg nem jött el a siker, nehéz életem volt, de azt vallom, hogy merjünk álmodni és hinni magunkban, ez a legfontosabb. Az elmúlt 20 év nagyon mozgalmas volt, érzelmekkel, küzdelmekkel és kompromisszumokkal teli. Emberesen megharcoltam azért, ami körülvesz. Ha visszamehetnék az időben, ugyanígy csinálnám, hiszen amellett, hogy kőkemény időszak volt, rengeteg magasságot éltem meg. Hálás vagyok, hogy eljutottam idáig és persze a körülöttem lévőkért is, hogy kitartottak mellettem. Volt, amikor csak egy maroknyi ember hitt bennem” – árulta el Joci, aki örül, hogy sok felkérése van.

„Hajlamos vagyok túlvállalni magam, egyrészt, mert imádom a munkám, másrészt pedig az visz előre, ugyanakkor töltődnöm is kell. Tavaly is intenzív évünk volt és idén is már szépen telik a koncertnaptár. Az elmúlt két évben nem volt időm pihenésre, pedig szükségem lenne egy szusszanásnyi időre. Igyekszem majd beiktatni egy jól megérdemelt kikapcsolódást” – tette hozzá.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.