Celeb

Film készül Mariah Carey karácsonyi giccshimnuszából

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.22 | 07:15

Hiába van március, a 46 éves énekesnő gondoskodik róla, hogy karácsonyi slágerének utóhatása nyárig kitartson. Carey a Twitteren jelentette be, hogy idén karácsonykor film formájában is élvezhetjük majd az All I Want for Christmas Is You című dalt. Hurrá.

A filmen már javában dolgoznak, a gyerekeknek szóló animációs produkciót Mariah Carey örökzöldje és egy gyermekeknek írt mesekönyv inspirálta – írja a Cosmopolitan. A főszereplő egy Mariah névre hallgató kislány lesz, akinek a legfőbb vágya az állatkereskedésben gazdira váró, Princess nevű kutyus, ám mielőtt megkaphatná az ebet, először a világ legrosszabb kutyájáról, Jackről kell gondoskodnia, aki az egész család életét felforgatja.

Naná, hogy az egészet pizsamában, de felékszerezve, full sminkben és egy láthatóan feszengő kiskutya társaságában jelentette be, egy díványon heverészve.

Hát akkor hadd szóljon, de jó hangosan, hogy a szomszédok is szenvedjenek:

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You

More Christmas hits here: https://LegacyRecordings.lnk.to/xmas_pl Mariah Carey’s official music video for ‘All I Want For Christmas Is You’. As featured on Greatest Hits.

Fotó: Getty Images / Alberto E. Rodriguez


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló