Celeb

Házasság előtt tabu a szex – Tápai Szabina húga komoly döntést hozott

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.22 | 15:00

Tápai Andrea nagy meglepetést okozott eljegyzése bejelentésével, és azt is elárulta, hogy olyannyira komolyan veszik a keresztény vallást, hogy házasság előtt újdonsült vőlegényével nem bújnak ágyba.

A szerelmesek örömében Szabina is osztozik, aki már nagyon várja az esküvőt.
„Tesóm nagyon boldog volt, nagyon örült nekünk. Miután megismertem Imit, kiderült, hogy pár évvel korábban Szabinával közösen szerepelt egy tévéműsorban, és már akkor mondta neki, szerinte mennyire összeillene a húgával. Nagyon támogatta az egész kapcsolatot, sőt azt is, hogy én is férjhez megyek, mert nyilván a családomban ez mindig egy nagyon-nagyon várt pillanat volt” – kezdte Andi, akinek legfőbb bizalmasa anyukája és nővére.

„Anyuval gyerekkorom óta nagyon szoros a kapcsolatom, vele mindig mindent meg tudtam beszélni. Az utóbbi időben már többször esett szó róla, hogy Szabinával is nagyon-nagyon szoros lett a kapcsolatunk, ami miatt nagyon hálás vagyok. Tényleg egy olyan ember számomra, akivel bármit megoszthatok. Isten segítségével lett ennyire jó a testvéri viszonyunk. Még Szabina sem tud róla, de azt szeretném, hogy ő legyen a tanú, amikor egybekelünk Imivel”– mondta a kézilabdázó húga, akinek azóta fordult ekkorát az élete, amióta megtért. Azt vallja, hitének köszönheti a szerelmet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló