Celeb

Gatyát felkötni, Britney Spears apja is beszállt a pénzügyi balhéba

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.23 | 09:32

Az apa-gyes nem könnyű, főleg ha a feldúlt nagypapa is átnézné az adózási papírjaidat.

Jamie Spears szerint Kevin Federline csak blöfföl, mikor több pénzt akar lehúzni lányáról. Britney Spears fiai felügyeletét ugyanis Federline látja el, aki jelentősen megemelné az apasági apanázst. Az agilis nagypapa odáig is elmenne, hogy megnézné az apuka 2017-es adóbevallását: dolgozott-e egyáltalán valamit, vagy csak híres exének rendszeres juttatásaiból finanszírozza életvitelét.

K-Fed kedden küldött az ügyvédje által egy felszólítást, miszerint szeretne betekinteni Britney tavalyi adóbevallásába. Másnap egy hasonló tartalmú levél érkezett a sikeres énekesnő családja részéről, mely viszont a férfi anyagi helyzetét firtatja.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Spearsék nem vacakolnak: addig egy centtel sem fognak többet adni a havi húszezer(!) dollárnál, amíg nem kapják meg tételesen, mire is megy el a mostani apanázs. A nagypapa aggodalma jogos, ugyanis felmerülhet az, hogy Kevin ezt a támogatást a további négy(!) gyerekére is fordítja, melyek különböző nőktől születtek. Jamie szerint az unokái igényei nem nőttek meg jelentős mértékben, így az apa követelése sem indokolt.

Előfordulhat persze az az eset is, hogy a bíróság majd kimondja, hogy a mesésen kereső Britney a jövedelmével arányosan csengessen ki többet; de előbb-utóbb maguk a srácok, Sean és Jayden is meg fogják találni a módját, hogy megfejjék az őseiket, teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló