Celeb

Lékai-Kiss Ramóna: „Már benőtt a fejem lágya”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.25 | 20:35

A színésznőnek nagyon szoros a kapcsolata tíz évvel fiatalabb húgával. Debóra nem csak testvérként tekintett rá, hanem volt olyan időszak, amikor pótanyaként is.

„Van egy húgom, bár mire ő megszületett, én a tizedik születésnapomat ünnepeltem, így inkább pótanyuka voltam a számára, mintsem nővér. De azért nem kellett minket félteni, rengetegszer rosszalkodtunk együtt, csibészkedtünk, csak sokszor kijött a generációs különbség. Amikor én megkomolyodtam, ő akkor őrült meg, amikor én lettem vadóc, akkor ő húzta meg a határait, és egy időben nehezen találtuk meg az összhangot, de szerencsére mindig a földön tudtuk tartani a másikat. Most, hogy mindketten édesanyák vagyunk, próbálunk megfelelő időt együtt tölteni, és néha csibészkedni” – mesélte Rami a hot! magazinnak.

A színésznő szerepéről is mesélt, a TV2-n hamarosan induló Hazatalálsz című műsor folytatásában továbbra is megformálhatja Trixit, aki hozzá hasonlóan nem riad vissza attól, ha meg kell szegni egy szabályt. „Nem tagadom, előfordult párszor, hogy lógtam a suliból, és inkább a barátokkal töltöttem az időt. Volt olyan, hogy behívták a szüleimet, mert gondok voltak a magatartásommal, de aztán benőtt a fejem lágya. Trixi, az általam megformált karakter egy nagyon érzelgős csaj, aki valahol legbelül csak arra vágyik, hogy szeressék. Nem is akárki, hanem a szerelme, Raja, akit Jaskó Bálint alakít. Mindketten gyermekotthonban nőttek fel, a karakterem pedig vakon követte Raját, és mindent elkövetett, hogy a kedvében járjon. Most felelősséget kell vállalnia a születendő babájáért; ez egy új helyzet Trixi életében, előtörnek belőle az anyai érzések. Itt szerettem meg igazán, hisz ő is bármit megtenne a gyermekéért, de ez már legyen a második évad titka” – tette hozzá Ramóna.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló