Celeb

Hihetetlen, hogy mi mindenre képes Dua Lipa a kockás hasért!

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.27 | 18:12

Az albán felmenőkkel bíró popsztár előtt le a kalappal, pláne hogy Instagram oldalán gyakran enged bepillantást a magánéletébe. Dua Lipa a tánc- és ruhapróbák kulisszái mögé is elkalauzolja követőit, illetve azt sem rejti véka alá, hogyan tartja magát bomba formában. A 26 éves, Londonban élő híresség fotói és nyilatkozatai inspirálóan hatnak: minden napra beiktat valamilyen testmozgást – még a vasárnapi lazsálásba is belefér egy kiadós jógázás.

Legalább heti háromszor vesz részt 15 perces HIIT core edzésen – mely rövidnek tűnhet, ám annál tartalmasabb. Magában foglal ugyanis olyan húsz másodperces gyakorlatsorokat, mint a felülés, láb-kallózás, öt ütemű fekvőtámasz, bicikliző mozdulatok – oda-vissza, illetve 30 másodperces oldalplank, mindkét oldalunkkal. Ezen kívül pilates és ökölvívás is tarkítja a heti beosztását, illetve egy személyi edzőt is fogadott, akivel már lassan három éve dolgoznak együtt. Sora Connor segítségével az énekesnő átmozgatja a teljes testét – főleg a törzset, de van, amikor a farizom kerül a középpontba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés

A lényeg, hogy az izmok tónusa és ereje egyaránt rendben legyen. Kardióra külön szüksége nincs is – ezt a tánccal nagyjából lefedi a popsztár. Van, mikor a Los Angelesben élő barátnőjével együtt edzenek reggel – Zoomon keresztül, így motivációban sincs hiány. Remek napindító aktivitás, és valóban elég csak 15 perc is – ha kellően intenzív a mozgás, akkor van olyan értékes, mintha 45 percen át dolgozna. Kitisztul ilyenkor a fej, és máris egy sikerélménnyel indul a nap, ami ki tudja milyen bonyodalmakat tartogat még. Ráadásul nem kell olyan korán sem kelni, ha az ember csak negyed órás mozgást tervez be – nála ez reggel hétkor történik. Pár perces bemelegítés azért nem árt, hogy az izmok és ízületek jobban teljesítsenek.

A bokszolás pedig remek stresszoldó – azóta van Lipa a legjobb formájában, mióta elkezdett öklözni. Korábban sokat kocogott is: az észak-londoni Primrose Hillen lehetett vele “összefutni”. Ha teheti, ebéd után picit ledől szundikálni, hogy aztán jobban bírja a délutáni-esti strapát. Szívesen és nagyokat sétál a kutyájával, Dexterrel is. Imád főzni: mikor hazaér és lelassul, akkor szeret közvetlenül kapcsolódni azokkal az anyagokkal, melyek a testét táplálják. Időnként rákíván az édesre, és akkor meg is engedi magának a kilengést. Igyekszik persze egészségesen étkezni, de vannak olyan napok, amikor lazábban kezeli ezt a kérdést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés


Ha befal egy fánkot, tudja, hogy az bizony kajakómával fog járni.
Reggelire lehetőség szerint tojást vagy gyümölcsöt eszik, majd kesudióvaj és banán jelenti számára az ideális nassolást. Ebédre pedig csirkehús, rengeteg zöldséggel és hideg gyümölcslével a menü, vacsorázni inkább salátát és halat szokott, majd lecsúszhat egy kis édesség is a nap végén.

Forrás: izeselet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló