Celeb

Kulcsár Edina tisztázta a dolgot: ilyen a kapcsolata Csutival

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.30 | 15:18

Mióta Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, hogy elválnak útjaik és Edina újra megtalálta a szerelemet, szinte nincs olyan nap, hogy ne születne róluk egy újabb pletyka.

Újabban arról beszélt mindenki, hogy Edina és új párja máris első gyermeküket várják és Edina 6 hetes terhes. Hogy pontot tegyen a találgatások végére, Kulcsár Edina most az RTL Klub Reggeli vendége, ahol Lakatos Márkkal és Papp Gergővel beszélgetett. Elárulta, őt is nagyon meglepték a várandósságával kapcsolatos pletykák, és kíváncsi, mi lesz a következő információt, amit megtudhat magáról. Leszögezte, nem várandós, viszont éppen közös életüket tervezgetik új párjával. Ha minden a tervek szerint halad, nyáron költöznek össze, de maximálisan a gyerekeik érdekeit tartják szem előtt.

Csutival való kapcsolatáról is nyilatkozott, elárulta, nagyon hálás neki azért, hogy a gyerekek miatt továbbra is jó viszonyt ápolnak. Mindkettejük számára az a legfontosabb, hogy a válás nehézségeiből semmit ne érezzenek a gyerekek, ezért a születésnapokon is mindketten részt vesznek és a szükséges baráti kapcsolat megmaradt közöttük.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló