Celeb

David Letterman felismerhetetlen lett

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.04 | 11:33

Az egyik legnagyobb showman egy ideje teljesen visszavonult, azóta csak a pihenéssel és a szakállnövesztéssel foglalkozik. Nagy respekt a riporternek, hogy egyáltalán megismerte.

(kép: AFP PHOTO/NICHOLAS KAMM)
(kép: AFP PHOTO/NICHOLAS KAMM)

Az idén 70 éves Letterman időjárás-jelentésekkel kezdte, innen került aztán a TV-show-k világába, először a NBC-n kapott saját műsort The David Letterman Show címmel, majd őt bízták meg a Late Night vezetésével, aminek 1982-től 1993-ig volt a házigazdája. Aztán következett a Late Show a CBS-en, ahonnan 2014-ben vonult nyugdíjba. És hogy mit csinál azóta? Lényegében semmit. Pihenget és élvezi az életet, erről beszélt nemrég a TMZ egyik riporterének, aki az utcán szúrta ki az arcát hatalmas szakáll mögé bujtató egykori showmant. Elismerés a kollégának, hogy kiszúrta, mi nem ismertük volna fel:

DAVID LETTERMAN — Gives Colbert Props …’IT WOULD KILL ME’ TO DO THAT SHOW | TMZ

David Letterman’s never looked so happy to NOT being hosting the ‘Late Show,’ and told us … more power to Stephen Colbert for killing it in the ratings. SUBSCRIBE: http://po.st/TMZSubscribe About TMZ: TMZ has consistently been credited for breaking the biggest stories dominating the entertainment news landscape and changed the way the public gets their news.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.