Celeb

Ezen balhézott össze Dwayne Johnson és Vin Diesel a Halálos iramban forgatásán

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.05 | 12:23
  • trendindex: 5

Lehet, hogy a Szikla már nem vesz részt a kilencedik rész forgatásán?

A legújabb Rolling Stone magazinnak adott interjúban Dwayne Johnson elárulta, hogy miért romlott meg a kapcsolatuk Vin Diesellel a Halálos iramban-filmek forgatásán.

Vin és én beszéltünk néhányszor, beleértve egy négyszemközti beszélgetést is a lakókocsimban. Be kellett látnom, hogy alapvető dolgokban gondolkodunk máshogy a filmezésről és a közös munkáról. Időbe telt, de hálás vagyok, hogy tisztáztuk a dolgot, attól függetlenül, hogy fogunk-e még együtt dolgozni, vagy sem

Mindez persze azt is jelentené, hogy Dwayne Johnson már nem vesz részt a Halálos iramban 9. részének forgatásán. Amikor az újságíró rákérdezett erre, a Szikla így válaszolt:

Nem vagyok biztos benne. Most arra összpontosítok, hogy a velem készülő spin-off a lehető legjobb legyen. De a legjobbakat kívánom neki, nincs bennem rosszindulat, tisztáztuk a dolgokat.

Hát így. Virágnyelven ez kábé azt jelentheti, hogy Vin Diesel csak kokózni és kurvázni akar a showbizben, Dwayne vele ellentétben viszont építi a karrierjét, egyébként nem is rosszul, és/vagy Vin Diesel mindig headliner akar lenni a főcímekben, mert el van magától szállva.

Fotó: Aaron Davidson/Getty Images for HBO


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló