Celeb

Az Örökkévaló könyörüljön rajtunk! – Gődény Görgy bocsánatot kért

  • Szerző:nuus
  • 2022.04.06 | 17:48

Nem gyakran fordul elő, hogy Gődény György bocsánatot kér, de most sor került rá.

“Kedves Barátaim! Ezúton szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akivel az elmúlt hónapokban elhitettem, hogy van esély egy normális, emberhez méltó élet megteremtésére itt a Kárpát-medencében, hogy van lehetőség egy kényszerítésektől mentes, az alapvető emberi jogokat, köztük az önrendelkezésünket tiszteletben tartó szabad Magyarország megalapozására. Mentségemre szóljon, a tegnapi napig én is rendíthetetlenül meg voltam győződve erről.
De fel kellett ismernem, hogy amit képviselek és amiben a Normális Élet közösségének tagjai hisznek arra ma nincs befogadókészség hazánkban” – fogalmaz Gődény.

Saját munkájuk méltatása után a magyarokat is jellemzi:

“32 év alatt nem tanultunk semmit. Mi a magyarok még ennyi év elteltével is a két rossz közül választjuk a talán kevésbé rosszat, és elhisszük a médiából ránk ömlő hülyítő propagandát. Ez a propaganda pedig az elkövetkezőkben egyre nagyobb tempóban fog dübörögni, mert a háború mellett újra jön a vírus és a járványhelyzet egészen addig, míg az egész társadalom egy totálisan ellenőrzött, engedelmes rendszerré nem olvad, ahol az alapvető emberi jogok a legjobb esetben is csak a kiváltságosok lehetőségévé szürkülnek.
Az Örökkévaló könyörüljön rajtunk!”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló