Utazás

YouTube és Instragam tanácsadó a 27 éves srác, körbeutazta a világot

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.10 | 16:47

Ennél menőbb munkát ma már nem tudtok mutatni!

Te gondolkodtál már el azon, hogy kilépsz a (dögunalmas) melódból, és megvalósítod életed Nagy Álmát? Akkor vegyél példát Greg Baroth-ról! A 27 éves srác abból él, hogy megtanítja az embereket, hogyan kell híressé válni a közösségi médiában.

Az egész Greg hüllőkhöz való ragaszkodásával kezdődött. Hiába nőtt fel Los Angeles-ben, olyan messze volt tőle a sztárvilág, mint Makó Jeruzsálemtől. Szerette a kígyókat és a teknősöket, meg arról álmodozott, hogy tengerbiológus lesz belőle ha felnőtt. Kocka volt a javából.

Biztos ezért maradtam szűz a főiskoláig

– viccelődik ma már a gyerekkorával.

A főiskolai évek alatt azonban kikupálódott marketingből, plusz gyakornok volt egy híres tehetségkutató zenei ügynökségnél is, aminek köszönhetően jól fizető állást kapott egy közösségi média startupokkal foglalkozó ügynökségnél.

Itt találkozott az első ügyfelével, az American Idolból ismert Randy Jacksonnal. Jackson felbérelte Greget, hogy csináljanak egy geget az énekes Twitter fiókjára. Aztán a közös akciójuknak köszönhetően igazi roham lepte el Jackson fiókját.

A hála nem maradt el, Greget bemutatták egy csomó hírességnek, akik felkérték, hogy találjon ki nekik is jópofa dolgokat a közösségi oldalaikra. Nem sokkal később már több pénzt keresett így, mint a normál munkájával. Ott is hagyta, aztán a főiskolát is, és főállású tanácsadó lett. 21 évesen.

Az első évben csináltam 75 ezer dollárt. Aztán hamar hatszámjegyű lett ez az összeg.

A következő nagy ugrás az volt, amikor egy PR-os haverja bemutatta a kaliforniai bulibárónak, az állandóan nagymellű csajokkal, rengeteg kokainnal és hatalmas fegyverekkel pózoló pókermilliomosnak, Dan Bilzeriannak, aki pont keresett valakit a social media oldalainak kezelésére.

A közös munkának meg lett az eredménye: Bilzerian az egész világon ismert lett, botrányai felkerültek a bulvárlapok címoldalaira, Instagram-oldalának követői megsokszorozódtak. Gregnek pedig a megrendelői.

Greg már nem dolgozik a pókermilliomossal, de az élete nem lett kevésbé őrült így sem: ha mondjuk egy kígyókkal teli medencében akarsz úszkálni, neki kell szólni. Vagy kell egy drón meg némi figyelem a kaszkadőrmutatványodhoz, akkor is ő az embered. Vagy csak simán szükséged van néhány százezer plusz követőre: hívd Baroth Greget.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.