Celeb

4 sztár, akiket gyerekként vertek, mint a répát

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.11 | 15:46

Népszerűek, gazdagok és szépek... de nem volt ez mindig így. Íme, négy híresség, aki megjárta a hadak útját gyerekként.

(kép: AFP PHOTO / JIM WATSON)

Miley Cyrusról ma már mindenki azt hinné, hogy a legnépszerűbb csajok közé tartozott kisiskolás korától fogva, hiszen élete Hannah Montana mindennapjaihoz hasonlít leginkább: szupersztár a színpadon, kedves, népszerű lány a magánéletben. Pedig Miley-t még verték is iskolás korában, többször előfordult, hogy testi épsége miatt kellett aggódnia. Könyvében, a Miles to Go-ban a következőképp vall ezekről az időkről:

Minden suliban vannak menők és kevésbé népszerű diákok, de nálunk ez már túlment egy bizonyos határon. Nagydarab, magas csajokról van szó, én meg kicsi és vékony voltam. Aggódtam a testi épségemért…

Volt is miért, előfordult ugyanis, hogy Miley-t a vécébe zárták, aztán ott volt az Anti Miley Club, akik még bokszmeccsre is kihívták a suli udvarára, amit csak az igazgató lélekjelenléte akadályozott meg.

 

(kép: AFP PHOTO / GEOFFROY VAN DER HASSELT / ALTERNATIVE CROP)

Brad Pitt nem tartozott a jó pasik táborába gyerekként – valószínűleg azért, mert úgy nézett ki, mint egy lány.

Egészen húsz éves koromig mindenki azt hitte először, hogy csaj vagyok, és még félénk is voltam.

Ezért a sztár csajozás helyett inkább zenélt, a gitárt nyúzta és saját dalokat komponált. Ez persze nem tetszett a suli nagymenőinek, akik folyamatosan szívatták a kis Bradet. Válaszként a színész lázadni kezdett az iskola szabályai ellen, hiszen a folyamatos cikizésnek és kiközösítésnek kitett diákok általában nem tudják, kihez forduljanak ilyenkor (még szép, hogy nem akarnak árulkodni és strébernek tűnni).

Egyszer ellopták a cipőfűzőmet a cipőmből, úgy kellett hordanom, hogy lifegett a lábamon, mindenki ezen röhögött. Eltettem ezt a cipőt, még most is megvan, és soha nem vettem bele új cipőfűzőt. Ez a tárgy a szimbóluma az akkori énemnek.

Egy idő után Brad egyre jobban utált iskolába járni, nem készült órákra, nem csinálta meg a házi feladatot, ezért 12 évesen kirúgták.

 

(kép: AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE)

Colin Firth nem igazán látványosan lázadt, ennek ellenére jó párszor megverték társai.

Gyűlöltem a tanárokat és a rendszert, de nem voltam durván lázadó, nem törtem be kirakatokat és nem verekedtem – inkább engem vertek.

Miért? Mert magának való könyvmoly volt, egy idő után pedig elkapta a gépszíj és punk lett belőle.

Színes tarajt ugyan nem növesztettem, de azért hosszú volt a hajam és kilövettem a füleimet is… na, onnantól fogva szét kellett néznem, ha az utcára mentem, nehogy megverjenek a suli nagymenői, akiket irritált a külsőm.

 

(kép: AFP PHOTO / CARL COURT)

Kate Winsletet a súlya miatt cikizték társai: a színésznő persze ma sem egy anorex-felügyelő, tiniként viszont kimondottan daginak számított, ezért nem tudott divatosan öltözködni és a kelleténél félénkebb is volt társaságban. Ezt persze rögtön megérezték a suli nagypofájú főkolomposai, és mindenféle gúnyneveket aggattak a teltkarcsú kislányra, előfordult, hogy meg is fenyegették.

Nem mertem bemenni reggelente, volt, hogy betegséget színleltem, annyira kiborított ez az egész. Sokat sírtam miattuk, de hol vannak már ezek az emberek?

És hol van most ő! Kate Winslet Oscar-díjas színésznő és elismert szépség!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló