Celeb

Emlékszel a Született feleségek gyerekszínészére? Szörnyű dolgok történtek vele a sorozat miatt

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.17 | 17:48

Most mindenről kitálalt!

Forrás: ABC

A Született feleségek Juanita Solisa, azaz Madison De La Garza még csak 21 éves, de most elárulta, milyen szörnyű dolgokon kellett keresztülmennie a sorozat miatt. Azt régóta tudjuk, hogy a gyerekszínészek élete egyáltalán nem felhőtlen és ha nem kapnak megfelelő támogatást, könnyen kisiklik az életük.

Az egykori gyerekszínész, aki egyébként Demi Lovato féltestvére, most egy podcastban mesélt arról, hogy rengeteg bántást kapott a sorozat miatt, rengetegen kritizálták a testalkatát, nevetség tárgyává tették, és emiatt már hét évesen evészavarokkal küzdött és éheztette magát.

A reakciók, amiket a Született feleségek-béli karakterem miatt kaptam, egyszerűen megdöbbentőek voltak. Sokan úgy közelítették meg a dolgot, hogy azt mondták, az egészségemért aggódnak, de én személy szerint úgy gondolom, hogy ez egyszerűen nem igaz. Ezzel csak el akarták tussolni, hogy egy hatéves felett ítélkeznek. Őrülten sok időt töltöttem azzal, hogy elolvassam ezeket a megjegyzéseket, és a legtöbbjük szörnyű volt. Olyan dolgokat mondtak, hogy azt akarják, hogy meghaljak, amiatt, ahogy kinézek. Egyszerűen szörnyű volt. És ez akkor volt, amikor 7-8 éves voltam.

– mesélte Madison De La Garza

Az egykori gyerekszínész azt is hozzátette, hogy Eva Longoria érzékelte a problémát és a forgatások során mindent megtett, hogy csinosnak érezze magát, de sajnos ez sem segített.

View this post on Instagram

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.