Celeb

Kate Hudson papának szólítja Steven Tylert

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.17 | 10:14

Egy újabb Aerosmith-rajongó gömböyödne a színésznő pocakjában?

Ne lepődjünk meg, ha Kate Hudson csecsemője a babazene helyett inkább majd Aerosmith-dalokért fog sírni: hétfőn ugyanis a színésznő egy közös képet posztolt Steven Tylerrel:

Papa Tyler

felirattal.

A 38 éves Hudson és a 70 éves rockénekes útjai ismét keresztezik egymást: Tyler nagylánya, a szintén színésznő Liv ugyanabba a gimibe járt Santa Monicában, még a ’90-es években.

via GIPHY

A lányok aztán 2000-ben együtt játszottak a Dr.T. és a nők című moziban, és első gyermeküket is ugyanazon évben (2004) szülték. Hudsonnek azóta 2011-ben megszületett a második fia is, és idén április 6-án jelentette be, hogy új szerelmétől, Danny Fujikawa zenésztől egy kislányt vár.

Emellett még Liv anyjához is kötődik Kate, ugyanis Oscar-díjat kiérdemelt szerepe – a Majdnem híres című filmben Penny Lane – nagyrészt Bebe Buell személyisége alapján épült fel.

We make our own sunshine ?☀? Best plane run in ever! Love you Papa Steven ??

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

De olyan is megesett, hogy Steve-vel teljesen véletlenül, pont egymás mellett utaztak repülőn 2016-ban – és már akkor Steven Papa néven szólította az örökifjú muzsikust. Ezek után jogos a kérdés, hogy Liv hívhatja-e Kate nevelőapját, Kurt Russellt Papának? – teszi fel a kérdést a Yahoo Entertainment.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló