Celeb

Ed Sheeran egy haldokló lány utolsó perceit is meg tudta szépíteni

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.18 | 08:04

Eddig is csíptük a vörös brit énekest, de szinte hihetetlen, hogy ennyire jó arc legyen.

Triona Priestly egy 15 éves lány volt, aki élete utolsó perceit úgy tölthette, hogy Sheeran játszotta el neki a kedvenc dalát. A megható eset még 2014-ben, Dublinban történt, amelyről a cisztás fibrózisban elhunyt Triona bátyja, Aiden számolt be az ír The Ray D’Arcy Showban. A 26 éves énekes a lány kérésére a Little Bird-öt énekelte el, búcsúdalként.

Az intenzív osztályon voltunk, egy pici szobában. A húgom ott feküdt egy hatalmas ágyban, alig látszott ki a csövek és gépek közül. A bátyánk kiment a szobából, majd visszatérve magával hozta Edet. Az énekes úgy köszöntötte Trionát, hogy tudja, milyen nagy rajongója.

Aidan elmesélte, hogy a kedvenc dalt pont végig tudta még játszani Sheeran, amikor a doktor megállapította, hogy megállt a kislány szíve. Levették az arcáról a maszkot, ami a lélegeztetőgéphez tartozott.

Abban a pillanatban fény áradt be az ablakból, és láttuk, hogy mosollyal az arcán távozott.

 

 

Sheeran úgy került kapcsolatba a családdal, hogy Priestlyék Twitteren indítottak egy kampányt, #SongForTri címmel. Egy, az együttérzését kifejező tweetet is közzé tett 2014 áprilisában – számol be az NME. A tv műsor részlete itt látható:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló