Celeb

Durva! Várkonyi Andrea teljesen másképp gondolkozik, ez Mészáros Lőrinc hatása?

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.23 | 17:48
  • trendindex: 7

Korábban teljesen másképp gondolkodott az esküvőről.

Az nlc.hu tekintett vissza a múltba, egészen pontosan Várkonyi Andrea korábbi kijelentéseire, aki most házasságot tervez az ország leggazdagabb emberével, Mészáros Lőrinccel. Várkonyi viszont nem gondolkodott mindig pozitívan a házasságról, Bochkor Gáborral például 12 évig voltak együtt, de sose volt esküvőjük.

Nem, nem lesz már Gábor a férjem. Minek? Voltam már férjnél. Pipa, megvolt, köszönjük. Nekem ez nem fontos.

– nyilatkozta, de később a Borsnak is hasonlót mondott: “Nincs csalódás emögött, egyszerűen mi Gáborral a megismerkedésünk óta így álltunk ehhez a kérdéshez, hogy nem szeretnénk házasodni, és nem szeretnénk esküvőt. Felesleges hercehurcának tartom. Ez a téma évről évre felmerül, de a mi álláspontunk sosem változik. Van egy közös kislányunk, mi lehet ennél komolyabb, mé­lyebb, igazibb kapocs két ember között?”

Mészárossal viszont most úgy tűnik, hogy egészen más a kapcsolatuk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

  • L. Hedvig szerint:

    Másképp gondolkodik? Ugyan. Pénz beszél, kutya ugat. És igen, a karaván halad. Gondol öreg napjaira, Bochkornak megközelítőleg sem volt ennyi pénze vagyis senkinek az országban. V. A. nem ellensége önmagának. Kicsit sem becsülöm azóta, hogy végzett orvosként, sőt szakorvosként elment tévébemondónőnek. Az ő idejében még nem kellett vagyonokat fizetni az orvosi egyetemen tandíjként, tehát gyakorlatilag a mi pénzünkből lett orvos. Egy senkiházi. Még az örömlányokat is jobban tisztelem, mert nehéz fizikai munkával keresik meg a mindennapi túléléshez szükséges fizetségüket.

Cikkajánló