Celeb

Kitálalt Alekosz szeretője: szörnyű dolgot állít a celebről

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.23 | 08:18
  • trendindex: 24

Alekosz éppen az Ázsia Expressz forgatásán kalandozik Réka nevű párjával, miközben megszólalt szeretője.

Fotó: Facebook

Az állítólagos szerető a Blikk szerkesztőségének juttatta el a levelét, amiben mindenről kitálal. Alekosz ugyanis állítólag neki ígérte meg, hogy elviszi az Ázsia Expresszbe, és a nőnek fogalma sem volt róla, hogy rajta kívül is kavar valakivel. Mindenről csak az interneten értesült és mélyen megrázta a felismerés, hogy Alekosz csúnyán átverte.

“Pár hónappal ezelőtt egy társkeresőn ismerkedtünk meg. Miután elárultam neki, hogy szabadidőmben írással foglalkozom rendkívüli módon kezdett érdeklődni irántam. Rengeteget beszélgettünk, mindent elmesélt a szórakoztatóiparban töltött éveiről és felvetettem neki, hogy írjunk róla és a kalandjairól egy könyvet” – mesélte a Blikknek Alekosz szeretője.

“Találkozgatni kezdtünk és egyre jobban megkedveltem, tényleg szerettem őt. Összekötött minket a közös cél és azt mondta, mi ketten összetartozunk. Miközben az érdi házának padlóján, egymás mellett fekve készítettük a jegyzeteimet megkért, hogy menjek vele az Ázsia Expresszbe, majd azt mondta, így legalább lesz egy közös fejezetünk az Alekosz könyvben. “Fogalmam sincs, ki ez a nő, azt sem tudtam, hogy rajtam kívül Aleknak van más! Gondoltam, hogy ez a kapcsolat nem hivatalos, de erre azt hiszem senki nem tud felkészülni. Az interneten láttam meg, hogy elutazott nélkülem. Gondolom mondanom sem kell, hogy köztünk mindennek vége, a készülő könyvet pedig elfelejtheti! Ezt már nem akartam magamban tartani”

– zárta gondolatait a titokzatos nő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló