Celeb

Rubint Réka meglepő kijelentést tett kinézetével kapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.23 | 13:18

Rubint Réka évtizedek óta a sportolást népszerűsíti, és hiteles is, hiszen alakja mindig tökéletes!

Forrás: TV2

A fitneszguru viszont most elárulta, hogy a kor előrehaladtával rájött, hogy már nem az a legfontosabb számára, hogy kirobbanó formában legyen.

Rubint Réka a Story-nak adott interjúban elárulta, hogy az utóbbi időben visszavett a tempóból, ráébredt ugyanis, hogy muszáj megadnia a testének a pihenést.

Tavaly nyáron, amikor hétvégente 1200-1400 kilométert utaztam az ország különböző pontjai között, és 5-7 fellépést tartottam, volt olyan, hogy egy hétvége után csak ültem, és potyogtak a könnyeim a fáradtságtól. Még egyszer nem szeretnék idáig eljutni. Erre az évre elhatároztam, hogy megtanulok egy kicsit kevesebbet dolgozni. Meg kell tanulnom odafigyelnem magamra, és megadni a testemnek is azt a fajta pihenést, amire szüksége van

Azt is hozzátette, hogy ma már nem kel minden nap hajnalban azért, hogy letudja az edzést.

Ettől függetlenül mindig fontos marad, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm, mint fiatalabb koromban. Már nincs bennem kényszeresség. Nehéz volt idáig eljutni, és belátni, hogy a kor előrehaladtával egyszerűen több idő kell a regenerálódásra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló