Celeb

“Eladtam magam, a kormánynak dolgozom, talpnyaló lettem “- reagált Majka a Szijjártóval közös képe utáni vádakra

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.24 | 07:18
  • trendindex: 3

Egy picit hűtsük le a kedélyeket – kezdi bejegyzését Majka a Facebookon. A friss posztban a miniszterrel közös képére érkező kommentekre kívánt reagálni a rapper.

Nem kenyerem a magyarázkodás, de a hülyék elméleteit olvasva késztetést éreztem, hogy megírjam ezt a posztot.(…)Szijjártó Péternél jártam, erre a nyakamba szakadt egy gyűlöletcunami. Eladtam magam, a kormánynak dolgozom, talpnyaló lettem stb!!(…)Ez azért fura, mert délután az Auchanben is voltam…. És bár láttak sokan ott is, mégsem kaptam olyan üzenetet, hogy eladtam magam egy nagy multinak, és nyaljam csak az Auchanösök seggét, lesz majd ingyen kenyér, meg dobozos vaj.

Az énekes kitér arra is, hogy szerinte Magyarországon az emberek szemébe nincs olyan, hogy valaki politikailag nem tartozik sehova. Senkit nem hibáztat, mert ebben nyilván a politika a ludas.

Mikor a rossz közhangulat párosul a jó öreg magyar jóindulattal, nyakon öntve a mostani helyzettel, máris kész a lincshangulat. Ez viszont nonszensz.

Persze a TV2-t ért vádaskodásra is kitért.

Hat bassza meg!! Lassan 15 éve melózom a TV2-nek…!!! Olyan emberekkel, mint Till Attila, vagy Hajós András, akiken még nagyító alatt sem veszünk észre részrehajlást az éppen aktuális kormány felé.

De a végén azért mindenkit megnyugtat, hiszen szerinte ő sosem lesz sáros a politikától.

Mindig azokat fogom képviselni, akiknek problémájuk van, és mindig felfogom emelni a szavam, ha valami nem tetszik. Függetlenül attól ki van kormányon. Sőt!! Egy olyan világban akarok élni, ahol az átlag embernek nem is kéne a politikával foglalkozni.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló