Celeb

Kiderült, miért karanténozik együtt Bruce Willis és Demi Moore!

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.24 | 12:48

A tény, hogy a valamikori sztárpár hosszú évekkel válásuk után együtt tölti a karanténidőszakot Idahóban, míg Willis neje Los Angelesben maradt sokakat gondolkoztatott el. Végre megvan a válasz.

Ahogy azt mi is megírtuk Demi Moore-nál és a közös gyerekeknél van Bruce Willis április elejétől. Elég jól mulatnak együtt, az akcióhős még egyik lánya haját is pöpecül leborotválta. Közben az is kiderült, hogy Bruce jelenlegi neje, Emma Hemming teljesen rendben van a helyzettel.

Mi ez az egész? Nos, Bruce exe és neje teljesen jóban vannak egymással, vidám mozaikcsalád, akik a karantént is együtt töltötték volna a gyerekek miatt, hogy a féltesók egymással is játszhassanak. Csakhogy Emma és Bruce 7 éves kislánya egy parkban orvosi injekciós tűt szúrt a lábába, így anyjának a karantén bevezetésekor Los Angelesben kellett maradnia a gyerek kórházi megfigyelése miatt. Ettől függetlenül a hírt megosztó Scout Willis, Demi és Bruce középső lánya, nagyon reméli, hogy hamarosan Emma és kishúga is csatlakozhatnak vidám társaságukhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And thus February begins the start of summer in Southern California

Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló