Celeb

Elhunyt Sam Lyold, a Scrubs és a Seinfeld színésze

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.02 | 10:18

Ted Buckland megszemélyesítőjét agytumor vitte el.

Ted Buckland megformálója nincs többé – ezt a hírt Sam Llyold ügynöke erősítette meg, és kollégái is sorra gyászolják a jólelkű, vidám férfit a közösségi oldalakon.


A Scrubs színésze mindössze 56 évesen hunyt el. 2019 januárjában diagnosztizáltak agytumort a vermonti születésű karakterszínésznél, akinek testében tovább terjedt a kór a tüdőre, az állkapocsra, a májra és a gerincre is.


Épp a diagnózis kézhez kapásakor adott életet a férfi felesége, Vanessa első gyermeküknek. Három évtizedet töltött kamera előtt Lloyd: többek közt felbukkant a Született feleségek, a Seinfeld és a Született szinglik című sorozatokban is, de a mozivásznon is láthattuk.


A Flubber – A szórakozott professzor és a Galaxy Quest – Galaktitkos küldetés stáblistáján is ott a neve az a cappella énekesként is ismert művésznek.


The Blanks nevű kvartettjében dalolt, illetve basszusgitározott a The Butties nevű, Beatles tribute csapatban is. Tervei közt szerepelt egy country rock musical rendezése, With Pam and Gil címen, ám a betegsége közbeszólt, teszi hozzá a Variety.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.