Celeb

Johnny Depp biztonsági őre: “Közbe kellett lépnem, amikor Amber Heard ököllel ütötte a fejét”

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.03 | 15:18
  • trendindex: 3

Johnny Depp biztonsági őre a tanúvallomásában felidézte, hogy szemtanúja volt annak, amikor Amber Heard ordítozva sértegette, majd ököllelt ütötte a színészt.

Kép: Steve Helber / POOL / AFP

Travis McGivern volt az első tanú, akit hétfőn kihallgattak Johnny Depp és Amber Heard nagy horderejű rágalmazási perének negyedik hetében – írja a Blikk.hu.. A biztonsági őr, aki élő videóban tanúskodott, elmesélte, hogyan fajultak el a dolgok a pár között 2015 márciusában, amikor Depp és Heard visszatért Los Angelesbe Ausztráliából, és hogyan kellett közbelépnie, amikor egy veszekedés fizikai bántalmazásig fajult.

McGivern elmondta a bíróságnak, Depp és Heard szinte minden második este veszekedtek, és amikor a színész el akart menekülni az exfelesége elől, őt hívta fel a a tetőtérbe, ahol Hearddal közös szobájuk volt, hogy vigye ki onnan.

A testőr hozzátette, bár általában igyekezett nem figyelni a pár civakodására, gyakran hallott Deppnek szánt, igencsak sértő és vulgáris megjegyzéseket a színésznőtől. Arra a kérdésre, hogy Heard miket mondott pontosan a viták során, McGivern felsóhajtott, majd azt mondta: Ó, istenem, ezt látva pedig Johnny Depp azonnal nevetni kezdett.

Ó, istenem. Ez változó volt, és hogy őszinte legyek, próbáltam nem figyelni rá annyira. Én azért voltam ott, hogy kihozzam Mr. Deppet onnan

– mondta a testőr. A testőr ezután konkrétumokat is elmesélt:

Hallottam, hogy Ms. Heard kib…ott faszsz….nak nevezte, majd leköpte őt, és volt olyan is, hogy közbe kellett lépnem, mert Ms. Heard ököllel verte a munkaadómat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.