Celeb

Csuti bejelentése: Sajnos a rák nem válogat…

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.09 | 09:48
  • trendindex: 7

Szabó András Csuti bejegyzésén sokan meglepődtek.

“Nem vidám a téma, de amint megláttam ezt a kezdeményezést kutya kötelességemnek éreztem szerepet vállalni benne”

– kezdte őszinte posztját Csuti.

“Egy nemzetközi jótékony kezdeményezéshez csatlakoztunk a SocialGuru-val, aminek keretén belül vállalom, hogy minimum 1 évig garantálom a rákkal, vagy egyéb tartós krónikus betegséggel diagnosztizált munkavállalóim állását és anyagi biztonságát. A @publicisgroupe_hu kapcsán láttam itthon először a WORK WITH CANCER kezdeményezést, akikkel egyébként is szoros üzleti kapcsolatunk van. A cél nemes: fel akarjuk számolni a betegség munkahelyi megbélyegzését! ☝️”

– reflektált arra, mennyi negatív előítélettel és hátrányosmegkülönböüztetéssel kényszerülnek szembenézni az érintettek.

“Sajnos a rák nem válogat, minden második embernél diagnosztizálnak daganatos megbetegedést élete során. Sajnos a betegek kezét sokszor elengedik munkáltatóik, ezért indult el a program, amihez globális nagyvállalatok is csatlakoztak már (pl. a Google, a Meta, a McDonald’s, a Microsoft, a Nestlé vagy az Unilever!”

– írta.

“A Magyar Rákellenes Liga szerint, sajnálatos módon Magyarország még mindig élen jár a daganatos megbetegedések okozta halálozásban Európában. A Publicis és a SocialGuru ezért a beteg munkatársaik teljes bérét és minden juttatását állja egy évig, még ha nem is tudnak dolgozni, vagy csak részmunkában. Ha családtagjuk beteg, akkor pedig segítő programokban vehetnek részt. Módosítjuk a munkaszerződést, mert segíteni nem kérdés, hanem alapkötelességünk! 🙏”

– zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló