Celeb

Nagy a baj: Lélegeztetőgépre került Gálvölgyi János

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.11 | 09:48

Hiába hívtak mentőt, végül lányai vitték kórházba

Gálvölgyi János szerda délelőtt került kórházba. A színész lánya, Gálvölgyi Dóra ma az RTL Híradónak adott interjút, melyben elmondta: a nővére 9:40-kor hívta fel őt, és közölte, hogy mentőt hívott, mert a színész nem kapott rendesen levegőt és félrebeszélt. Gálvölgyi Dóra fél óra alatt megérkezett Gálvölgyi János otthonába, ám a mentőautónak nyoma sem volt, ezért ők maguk szállították kórházba a színészt.

Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót. Megpróbált az úriember beszélgetni velem, hogy hogy érzi magát az édesapám. Ekkor elmondtam, hogy én nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos, amit látok, az az, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Valóban emelkedett hangon mondtam mindezt, úgyhogy közölte, hogy akkor velem nincs mit beszélnie, és rám tette a telefont

– idézte fel az esetet Gálvölgyi Dóra.

A színészt lányai kórházba szállították, ahol azonnal az intenzívosztályra, lélegeztetőgépre került. Az állapota stabil, de folyamatosan vizsgálják, hogy mi okozta a rosszullétet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló