Celeb

Ott tartunk, hogy már Free Britney-mozgalom is indult!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.14 | 10:48

Összefognak a rajongók a mentális gondokkal küzdő énekesnőért.

Britney Spears egy közösségi média-beli mozgalomhoz csatlakozott, ami a saját megmentését tűzte ki célul. Az amerikai énekesnő jelenleg megfigyelés alatt áll, amit május 10-én ki is fejtett a bíróság előtt. Vallomásában azt állította, hogy apja, Jamie Spears nagyjából egy hónapja pszichiátriára vitette, és nyugtatókkal is tömte – mindez a popsztár akarata ellenére történt.

 

View this post on Instagram

 

Final edit. ❤️ @britneyspears #itsbritneybitch

A post shared by Frances Iacuzzi Photography (@fiacuzziphotography) on

Britney 30 napot töltött egy los angelesi klinikán, ahol hamar a mélypontra jutott. Nem dolgozhatott, és a lelki stabilitásához elengedhetetlen, korábbi gyógyszereit sem kapta meg. Ráadásul új készítményeket sem sikerült a dokiknak ez idő alatt biztosítani a popsztár számára.

 

View this post on Instagram

 

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Az apjának nem lett volna joga elszállíttatni, sem gyógyszer-szedésre kényszeríteni a 37 éves hírességet. A kórház pedig a beleegyezése nélkül nem láthatta volna el a felnőtt korú nőt. Britney ezért nem is követett el bűncselekményt, mikor időnként kilépett az épület falai közül. Most azt szeretné elérni a kétgyerekes anya, hogy a bíróság tovább tágítson a mozgásterén.

 

A szabadsága jelenlegi állás szerint még vagy 11 évig korlátozva volna, és hiába kérte az énekesnő, hogy ítélje meg egy szakértő a mostani státuszát – a testület ezt nem adta utasításba. Így a családi háború még el fog egy ideig húzódni, teszi hozzá a TMZ.

 

View this post on Instagram

 

Every year i come back to this tree. It’s beautiful! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló