Celeb

Ezek a hírességek többször is összeházasodtak ugyanazzal a személlyel

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.15 | 11:18

Te el tudod képzelni, hogy újra összejöttök az exeddel? Esetleg összeházasodtok, elváltok, majd újra összeházasodtok?

A legtöbben talán nem tudják elképzelni ezt a forgatókönyvet, de néhány híresség nem tanulta meg elsőre a leckét és hiába váltak el, képesek voltak újra összeházasodni ugyanazzal a személlyel. Majd persze kis idő után ismét elváltak, hogy kerek legyen a történet.

Elon Musk 2010-ben vette feleségül Talulah Riley-t. 2012-ben, miután elváltak, Elon szentimentális Twitter posztban fejtette ki, hogy örökké szeretni fogja Riley-t és biztos benne, hogy bárki is lesz a következő szerelme, nagyon boldog férfi lesz. 18 hónappal később újra összeházasodtak, majd 2014-ben ismét beadták a válóperhez szükséges papírokat. De, hogy ne legyen ilyen egyszerű a történet többször is leállították a folyamatot. Egészen 2016-ig húzódott az ügy, ekkor végleg elváltak.

Elizabeth Taylor és Richard Burton 1963-ban találkoztak a Kleopátra forgatásán. Ekkor még mindketten házasok voltak, de viszonyuk elég gyorsan napvilágot váltott és hatalmas botrányt kavart. Végül 1964-ben elváltak és kimondták egymásnak a boldogító igent. Öt évvel később Burton egymillió dollárt érő gyémántgyűrűt adott Taylornak. 1974-ben váltak el, majd 1975-ben újra összeházasodtak, hogy 1976-ban ismét elváljanak.

Pamela Anderson és a profi pókerjátékos Rick Salomon 2007-ben házasodtak össze. Két hónappal később el is indították a válópert és 2008-ban külön is váltak. 2013-ban azonban ismét egymásra találtak és 2014-ben újra össze is házasodtak. Néhány hónappal később viszont ismét rájöttek, hogy ez bizony most sem fog működni, úgyhogy elváltak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KANDISNOJE (@kandisnoje) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.