Celeb

Borzasztóan aggódnak barátai Opitz Barbiért

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.16 | 14:48

Az énekesnő teljesen eltávolodott mindenkitől, akit szeret.

Opitz Barbi ismét összejött első barátjával, aki korábban életveszélyese megfenyegette őt. A Borsnak a fiatal nő barátai nyilatkoztak, akik aggódnak Barbiért. Aggodalmukat fejezték ki, mivel hónapok óta nem hallottak róla, most pedig meglepve látják, hogy újra együtt van Alberttel. Egy barátja azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy a történtek után még kap esélyt a fiú, de úgy tűnik, Barbi másképp gondolta.

Ezen információk alapján felmerült a kérdés, hogy kapcsolatfüggőségről lehet-e szó. A Bors megkereste Dr. Drelyó Ágnes pszichológust, aki elmondta, hogy az ilyen viselkedés általában kapcsolatfüggőségre utalhat.

“Az áldozat minden esetben rendkívül alacsony önértékeléssel bír. A helyzetet csak tovább rontja, hogy a bántalmazó fél minden alaklommal ezt meg is erősíti a bántalmazottban, azt sugallva neki, hogy nem elég jó, hogy alkalmatlan az önálló életre. Emögött lehet valami múltbéli megalapozottság, hiszen ha optimális körülmények jellemzőek a környezetben, akkor az áldozat szerepre sincs hajlam”

– mondta a szakember.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.