Celeb

Kulcsár Edina reagált az őt ért gyomorforgató vádakra

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.16 | 18:42

Kulcsár Edina és a népszerű mémgyáros Tibi atya régóta harcban állnak egymással, jelenleg is éppen pereskednek, de ezen felül is egymásnak feszültek néhány nappal ezelőtt.

Kulcsár Edina ugyanis megosztotta követőivel, hogy éppen egy temetésen vett részt, ami miatt kisírta a szemeit, következő sztorijai pedig már arról szóltak, hogy mégis megéri mosolyognia, hiszen (egy szponzoráció keretein belül) megjavítják telefonja kijelzőjét.
Tibi atya szerint undorító, hogy az influenszer összeköti a gyászt és a szponzorációt.

“Sokan vesztették el szeretteiket a járvány alatt, a gyász most a társadalom széleskörű élménye. De nem a gyermekpromóból reklámokat pörgető Kulcsár Edina számára! A szépségkirálynő ezúttal egy temetésről jelentkezett be, ahol állítása szerint kisírta a szemeit. Idézem az alábbi instagramsztorihoz fűzött szöveges üzenetét: “Itt pedig már próbáltam megerőltetni magam, hogy mosolyogjak és kihúzzon a letargiából, bár abszolút volt okom a boldogságra meeeeeert mára kaptam időpontot KIJELZŐ CSERÉRE!” A többi kép a temetési élményt szponzoráló telefonszerviz reklámját tartalmazza. Íme, az ember utáni ember! A gyásza mindössze annyit ér, mint a telefonja kijelzője, illetve még annyit sem: csak annyit, amennyi reklámértéket képes kisajtolni belőle. És ezzel az ócska dögkeselyű tempóval tett büntetőfeljelentést ellenem, amiért szerinte sértem a becsületét. Pironkodás nélkül kijelenthetem, ha ezt becsületnek lehet hívni, akkor gazembernek lenni megtiszteltetés! Az hagyján, hogy az elsőfokú bíróság ítélete alapján még ez a kritika sem születhetne meg, mert Kulcsár Edina szerintük 600.000 követővel nem közszereplő. Amellett viszont a demokratikus értékek megtiprása után sem szabad szó nélkül elmenni, hogy a szépségipar szukkubusza nem csak halottak csontjaiból szopogat lájkot ha reklámlehetőséget szimatol, hanem a saját élő gyermekeiből is. Miféle ember forgatja vissza a szerettei halálát egy telefonszerviz promójába, és számol be arról, hogy ő ettől boldog? Alighanem egy narcisztikus szociopata, aki egyszerűen képtelen felfogni, hogy a gyásszal éppúgy nem élünk vissza egy olcsó reklám kedvéért, mint a gyermekeink intimitásával. Dicsértessék!”
– írta Tibi atya az említett posztok megjelenése után.

Kulcsár Edina először csak annyival reagált a történtekre, hogy a mémgyáros ismét kiforgatta a mondanivalóját és gyomorforgató a rosszindulata. Valószínűleg a rengeteg negatív visszajelzés hatására viszont Edina nemrég ismét reagált a történtekre.

“Arra jutottam, hogy szeretnék elnézést kérni a félreértés miatt. Bár nem gondolom, hogy bárkit megbántottam volna, legalább is tudatosan biztos nem, vagy megsértettem volna, mert mindig a saját életemmel foglalkozom és arról is kommunikálok, de ettől függetlenül így szeretnék tenni”
– írta Edina

Neked mi a véleményed erről a sztoriról?

Kiemelt kép: TV2


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló