Celeb

Matt Damon fogta magát, és betelefonált egy aprócska rádió élő adásába!

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.16 | 10:36

Az ír Spin Rádió egy aprócska helyi adó, de komoly sztárvendégük volt virtuálisan a minap.


Mint az ismeretes, Matt Damon új filmje írországi forgatását követően nem tudott hazautazni Amerikába, hiszen a határokat lezárták, majd úgy döntött: ha már így alakult, marad – és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a dologból: családjával együtt egy cuki ír falvacskában maradt, ami végül is Dublin agglomerációja, Dalkey. 

A helyi rádió jó ideje üldözte Matt Damont, hogy adjon nekik interjút, de erre valahogy soha nem került sor. Egészen addig, amíg meg nem hallotta, hogy róla van szó egy műsorban, és be nem telefonált – teljesen spontán módon, mint egyszerű betelefonáló hallgató. A műsorvezető jelezte, hogy kis híján rókázik, úgy izgul.

Damon elmondta, hogy a szigorú ír korlátozások miatt csak a a házuk körüli 2 kilométeren mozoghatnak szabadon, de ott szerencsére ott erdő és tengerpart is van, tehát a három gyereke szuperül érzi magát. Kiderült, hogy legnagyobb lánya, aki New Yorkban tanul, már el is kapta a koronavírust, de szerencsésen felépült a betegségből, reméli, mielőbb találkozhat apjával is.

Forrás: Ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló