Celeb

Így búcsúztatták teljes titokban Vágó Istvánt

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.18 | 08:18
  • trendindex: 2

A könnyekkel teli búcsúról a legendás kvízmester fia számolt be.

Három hete annak, hogy elhunyt Vágó István, tragikus hirtelenséggel. A család egyelőre nem tervez temetést, aminek okait nem árulták el. Ugyanakkor tartottak a héten egy meghitt hangulatú búcsúztatót, ahol a családtagok és közeli barátok különféle szívmelengető történeteket idéztek fel az elhunytról.

“Egy érzelmi kavalkád volt az egész délután. Egyrészt természetesen nagyon fájdalmas volt, hiszen még mindig próbáljuk anyuval együtt felfogni azt, hogy apu nincs többé. Közben pedig nagyon feltöltődtünk attól a sok szeretettől, amit kaptunk a barátoktól: megható volt látni, mennyi embernek jelentett nagyon sokat”

– mondta el a Blikknek Vágó István fia, Péter.

“Bármerre néztem az étteremben, a régi barátok sztoriztak egymásnak apuról, és persze, néha kicsordult egy-egy könnycsepp, míg máskor nevetve idézték fel az emlékeket. Az egyik legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Gerendás Péter elénekelt egy dalt, amelyet kifejezetten neki írt, s arról szólt, hogy mennyire szívesen felhívná. Többen is megosztották velünk, hogy szerintük apu nagyon élvezte volna ezt a délutánt”

– tette hozzá.

Különösen nagy segítség volt ez édesanyjának, aki még még mindig képtelen felfogni, mi történt.

“Közel száz ember jött el, akik apu halála óta próbálnak mindenben mellettünk állni. Anyunak különösen nagy segítség, hogy ott vannak mellette, hiszen elvesztette a társát, akivel 44 évig élt együtt. Igaz, szinte időnk sem volt még gyászolni, mert rengeteg ügyet kell ilyenkor elintézni, a hagyatékkal, a búcsúztatóval kapcsolatban. Büszke vagyok anyura, mert nagyon erős, de azért vannak nagyon nehéz pillanatok”.

Vágó Péter a lapnak azt is elárulta, hogy ő maga se találja a helyét, 43 évese lett félárva, úgy érzi, most nőtt fel igazán. Hatéves kisfia egyelőre nem is érti, hova tűnt a papa, hiába mondták el neki a fájdalmas igazságot…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló