Celeb

Jessica Biel elárulta a titkot, hogyan tartják ébren a vágyat egymás iránt Justin Timberlake-kel

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.19 | 07:12

Nem nagy titok, mégis igaz, és bárki utánuk csinálhatja.

Forrás: AFP Photo / Valerie Macon.

Jessica Biel egy friss interjúban beszélt családi életéről, és férjével, Justin Timbaerlake-kel való kapcsolatáról, mely még évek múltán sem hűlt ki, nem enyhült, és ez feltűnik a barátoknak, a kollégáknak és a rajongóknak is. Irigylésre méltó házaspár, pedig aránylag sok időt töltenek külön is, egyik koncertezik, másik forgat.

A színésznő szerint a dolog kulcsa az, hogy hagyjunk időt magunkra, és arra is, amikor a párunkkal vagyunk, legyenek randik, ne csak úgy éljünk egymás mellett rutinok mentén, gyerekeket nevelve. Ők például nagyon figyelnek arra, hogy bár az első a gyerek, de közel ennyi figyelmet szentelnek kettejük kapcsolatának is, hogy az ugyanolyan maradjon, mint amilyen az a most 3 éves gyerekük, Silas születése előtt volt. És náluk működik a dolog, emiatt látszanak annyira boldogoknak. Merthogy azok is. Justin Timberlake is hasonlóan vélekedik, mint a felesége, Jessica Biel meg is osztotta férje ezzel kapcsolatos aranyszabályát:

A köztünk lévő szikra életben tartására a férjemnek létezik egy aranyszabálya: Nem hagyhatjuk abba a randizást!

A színésznő arra a kérdésre is válaszolt, hogy akarnak-e még gyereket. Igen, akarnak, de jelen pillanatban nagyon jól érzik magukat úgy, ahogy vannak, úgyhogy a közeljövőben második gyerek biztosan nem lesz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló