Celeb

Csősz Bogi válik a török milliárdos férjétől, őrületes vagyonon kell osztozniuk

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.24 | 15:18

Véget ért Talu-Csősz Boglárka és az egyik leggazdagabb török üzletember, Burak Talu házassága – tudta meg a Blikk. Bár a pár próbálta megmenteni a házasságát, most mégis úgy döntöttek, hogy lezárják azt.

Csősz Bogi 12 év házasság után elválhat a férjétől, a török milliárdos Burak Talutól. A férj vagyona néhány évvel ezelőtt megközelítőleg 700 milliárd forintnyi dollár volt.

A magyar modell még csak 24 éves volt, amikor egy isztambuli szórakozóhelyen megismerkedett leendő férjével, a milliárdos török építési vállalkozóval.

Blikk úgy értesült, a török vállalkozó nem nézte jó szemmel, hogy a magyar modell saját cégeit irányítja, és inkább azt szerette volna, ha a neje a klasszikus török feleség szerepét tölti be, azaz inkább csak kísérgesse a párját. Ez viszont már korábban is sok konfliktust szült kettejük között.

A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat

– mondta Bogi a Hot! magazinnak adott exkluzív interjújában a válásról.

Bogi még 2019 elején nyilatkozott arról a Vasárnapi Blikknek, hogy van „B-terve”. Bár elsöprő volt a szerelmük, a luxusfeleség már akkor is elővigyázatos volt.

“Odakint minden nő a vagyonának nagy részét ékszerekbe fekteti. Ha egy feleség kérhet valamit, akkor az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, akkor bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe. (…) Ha véletlenül megszorulnál, bajba kerülnél, rögtön pénzzé tehető, nekem ez a politikám, és mindenkinek ezt ajánlom, hiszen bármikor történhet bármi” – mondta korábban.

Forrás: Propeller


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló