Celeb

Brutálisan beleálltak Tóth Verába, ilyet senki sem érdemel

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.28 | 16:48

Az utóbbi időben már nem először állnak bele Tóth Verába a követői, legutóbb az oltás utáni óvatosságra próbálta felhívni a figyelmet, de követői letiltatták Facebookon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Ezúttal Instagram oldalára posztolt fotósorozat miatt szóltak be, százával kapta az üzeneteket azzal kapcsolatban, hogy visszahízott és kövér.

“A body shaming, vagyis a “test megszégyenítés”, napjaink egyik legfelkapottabb témája. (…) Tegnap óta százával kaptam a megjegyzéseket, hogy megint milyen kövér vagyok, hogy hol a fogyás? Még ha híztam is volna, akkor is büszke lennék magamra az elért eredményeimért, de nem hazudok, baromira megérintettek a bántó szavak. Ezt csak azért írom le, mert hiába a hosszú önismereti út, a sebek begyógyulása, szenzítívek vagyunk, félelmeink vannak, sok a kudarc élmény a testünkkel kapcsolatban, hiába fogytunk le olyan sokan. Egy ilyen megjegyzés visszaránthat egy olyan állapotba, amibe már nem szeretnénk kerülni.. Ennyire egyszerű egy embert megsebezni, ezért mondom, ha nem gondolsz bele ebbe, akkor légyszíves egy kicsit próbáld meg, mert sérüléseket okozol másnak, de tudom, hogy nem mindig ez a cél.” – írta Instagram oldalán az énekesnő.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló