Celeb

Hogy mi, Kim Kardashianék 14 napos bébije máris vállalkozó?

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.28 | 11:18

A Kardashian-West birodalomban előbb van védjegy, mint anyajegy! Psalm West kéthetesen lett üzletember, és márkanév is.

Psalm West éppen, hogy csak kibújt a béranya pocakjából, máris teljes jogú tagja lett a Kardashian-West birodalomnak. A kéthetes csecsemő – testvéreihez hasonlóan – ezüstkanállal a kezében született, vagy legalábbis modern értelemben: üzleti tényezőnek számít.

 

View this post on Instagram

 

F A M I L Y #family #kardashian #psalm #psalmwest #kanyewest #kimandkanye #kanyeandkim

A post shared by Psalm West Kardashian (@psalmwest__kardashian) on

A nevét – ami egyébként zsoltárt jelent – máris levédette a jogi tanulmányokat folytató édesanya, aki a cégében többek közt hajápoló termékekhez is fel tudja majd használni. Hajgumik, -csavarók, fejdíszek és hajtűk is jó eséllyel viselni fogják a kisfiú nevét, a szépségmogul vállalkozásának részeként.

A hivatalos iratok még arra is kitérnek, hogy milyen szórakoztatóipari szolgáltatások, személyes megjelenések, bőrápolási holmik, probiotikus készítmények, játékfigurák és -kiegészítők, szoftverek, ruhák, cumisüvegek, bútorok, babakocsik és plédek futhatnak a friss (márka)név alatt.

 

View this post on Instagram

 

KIMYE 4 EVA

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

És a sor a végtelenségig bővíthető, akárcsak a korábban világra jött Kardashian/Jenner-babák esetében. A születési anyakönyvi kivonat mellé azonnal odakerül a jogokat tisztázó és védjegyet rögzítő okirat is. Ami érthető is: nehogy valaki más is ezeken a jól csengő neveken kezdjen el termékeket forgalmazni.

 

View this post on Instagram

 

💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Időnként a csemete saját nevén is elindul egy termék-skála, amihez így nem kell megvárni, hogy az illető elérje a nagykorúságot – fejti ki a TMZ.

Most Kim és Kanye eléggé sűrű időszakot él: negyedik gyermekük, Psalm érkezése egybeesett a tengerentúli anyák napjával, és a napokban ülték meg az ötödik házassági évfordulójukat is: Santa Monica egy menő éttermében vacsoráztak május 23-án. A frigy 2014 május 24-én köttetett Velencében, ezért is választották idén Giorgio Baldi olasz konyháját.

 

View this post on Instagram

 

#kimkardashian & husband spotted arriving at #giorgiobaldi in #SantaMonica

A post shared by @NikkiOH (@nikkioh.co) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló